Cinci copii s-au înecat în râul Siret, la Cotu Grosului. Pompierii au găsit toate cele cinci cadavre. VIDEO

Cinci copii s-au înecat, duminică, în râul Siret, pe raza localităţii Cotu Grosului, comuna Filipeşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, căpitanul Cătălin Istrati.

01 aug. 2021, 22:21
Cinci copii s-au înecat în râul Siret, la Cotu Grosului. Pompierii au găsit toate cele cinci cadavre. VIDEO

UPDATE: Toți cei cinci tineri care s-au înecat duminică seara în râul Siret au fost găsiți și au fost declarați morți. La căutări au participat pompieri de la ISU Bacău și ISU Neamț, informează Mediafax.

Potrivit ISU Bacău, pompierii au scos pe rând din apă cei cinci copii care s-au înecat în râul Siret. Echipajele medicale de la fața locului le-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Este vorba de doi tineri cu vârsta de 14 ani, doi cu vârsta de 17 ani și unul de 18 ani. Cei cinci se aflau la scăldat în râul Siret, pe raza comunei Filipești. Martorii au spus că au intrat în apă și nu au mai ieșit.

Primul copil a fost găsit puţin după ora 20 şi, după ce s-au încercat manevre de resuscitare, acesta a fost declarat decedat.

Alte două victime au fost găsite după încă o oră, la 21:10. Echipajele SMURD au încercat şi de această dată să-i resusciteze pe cei doi, din păcate tot fără rezultat.

Ultimele două victime au fost găsite la ora 21:35, informează Digi24.

TRAGEDIE: 5 tineri s-au înecat duminică în râul Siret

Ştirea iniţială

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, căpitanul Cătălin Istrati, cei cinci minori sunt căutaţi de pompieri cu ajutorul a două bărci. La faţa locului se află pompierii băcăuani şi echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În sprijin s-au deplasat pompieri de la ISU Neamţ cu barca şi un echipaj SMURD, informează sursa citată.

Ciţeşte şi: Un şofer de 90 de ani a blocat una dintre cele mai aglomerate bulevarde din Bucureşti pentru că nu-şi mai amintea drumul spre casă


loading...