Un şofer de 90 de ani a blocat una dintre cele mai aglomerate bulevarde din Bucureşti pentru că nu-şi mai amintea drumul spre casă

O întâmplare neobişnuită a avut loc pe Şoseaua Olteniţei, unde un şofer în vârstă de 90 de ani a oprit maşina în mjlocul drumului şi a refuzat să mai plece de pe loc, blocând astfel traficul în una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală.

01 aug. 2021, 16:51
Un şofer de 90 de ani a blocat una dintre cele mai aglomerate bulevarde din Bucureşti pentru că nu-şi mai amintea drumul spre casă

Bărbatul de 90 de ani nu a mai dorit să îşi continue drumul şi le-a transmis poliţiştilor că are probleme cu memoria, motiv pentru care nu mai ştie să ajungă acasă. După ce l-au identificat pe şofer, poliţiştii locali l-au condus în siguranţă la domiciliu său.

„Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea.

Poliţia Locală a făcut demersuri pentru reevaluarea medicală a şoferului de 90 de ani

În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă, întrucât are probleme cu memoria şi nu-şi mai aminteşte drumul. După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei”, a informat Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, pe Facebook.

Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti a efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice a şoferului de 90 de ani.

Citeşte şi: Un grup de români, abandonat peste noapte în vama dintre Grecia și Bulgaria: „Au dormit pe scaune metalice, mese sau ciment”