DRAMA celor cinci fraţi din Constanţa, bătuţi de părinţi. „Şobolanul l-a mâncat de mână pe bebeluş” VIDEO

Primele măsuri în cazul celor cinci fraţi de Constanţa, care sunt zi de zi bătuţi, trimişi la cerşit şi chiar dorm printre şobolani. au fost luate de autorităţi. Tatăl copiilor este cercetat de poliţişti pentru rele tratamente aplicate minorului. Acseta nu recunoşte însă sub nici o formă că-şi maltratează copiii sau că-i neglijează. Şi mai grav este că rudele au ştiut tot timpul coşmarul în care trăiesc copiii, dar nu au anunţat pe nimeni, de teama bărbatului.

19 sept. 2014, 07:26
DRAMA celor cinci fraţi din Constanţa, bătuţi de părinţi. „Şobolanul l-a mâncat de mână pe bebeluş” VIDEO

Cei cinci copii locuiesc într-o casă care stă să se dărâme. După sesizările primite, autorităţile au venit pentru a vedea în ce condiţii stau micuţii, , informează reporterntv.ro. Când poliţiştii au bătut la uşă, părinţii s-au baricadat în casă.

Citeşte şi Educatoarele care au agresat copiii de la o grădiniţă din Constanţa, audiate VIDEO

Drama celor cinci fraţi care au între 8 luni şi 8 ani o descrie printre lacrimi chiar străbunica lor.

„Copiii nu ii ingrijeste. Tot aia mica a spus ca sobolanul l-a mancat de aici de mana pe bebelus”, a declarat stăbunica copiilor. Un alt copil a fost muşcat de măgarul din curte.

Când au venit copiii la mine mi-au zis, mamaie, să nu îi ridici chiloţeii Gerogianei, a muşcat-o măgarul. Am zis că mă duc la Poliţie, la dispensar şi Primărie”, a mai spus străbunica. Vecinii aud zilnic ţipetele micuţilor.

Citeşte şi Explicaţia halucinantă a femeii care şi-a abandonat cei patru copii pe o stradă din Timişoara

„Îi trimite la cerşit, îi bate pe copii. De la 7 dimineaţa se aude până la mine în curte stigătele lor”, a spus o vecină.

Vecinilor le este teamă de tatăl micuţilor mai ales că în urmă cu o săptămână a fost la un pas de a-şi omorî propria mamă.

„Mi-a dat în burtă şi în cap, m-a ridicat şi m-a trântit de perete. Apoi a început cu pumnii şi nu m-a mai lăsat”, a spus mama bărbatului. „În cauza, politistii din Cumpana au deschis un dosar pe numele barbatului pentru rele tratamente aplicate minorului”, a spus Carmen Şerbănescu, purtator de cuvant IPJ Constanta. Şi Protecţia Copilului a început propria anchetă şi, cel mai probabil, copiii vor ajunge în grija statului.