Cinci greşeli de îngrijire pe care le fac bărbaţii

Fie că merge la o întâlnire de plăcere sau la una de afaceri, un bărbat ar trebui să fie atent la fiecare detaliu al îngrijirii personale. Unii bărbaţi nu acordă prea mare atenţie acestui capitol, care însă este extrem de important. Impresia lăsată în primele 5 secunde de la o întâlnire nu poate fi schimbată nici după ani de muncă de lămurire.

RomaniaTV.net
03 aug. 2016, 07:44
Cinci greşeli de îngrijire pe care le fac bărbaţii

1. Isi dau cu prea mult parfum

Daca te intalnesti cu o femeie este bine sa-ti dai cu parfum, femeile sunt foarte sensibile la mirosul placut. Insa daca exagerezi vei strica toata magia momentului. Iar daca te duci la o intalnire de afaceri, este la fel de rau. Partenerii de discutii se vor simti agresati de mirosul puternic al parfumului. Limiteaza-te la doua-trei pufuri „amplasate” in doua locuri strategice: incheieturi si in spatele urechii. Vei vedea ca mirosul va persista intreaga zi.

Citeşte şi  Tipuri de bărbaţi cu care să te întâlneşti, dar pe care să nu-i iei de bărbat

2. Nu acorda atentie unghiilor

Chiar daca ai mainile curate, unghiile neingrijite vor lasa impresia unei persoane neglijente. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa mergi saptamanal la salon, insa poti folosi din cand in cand o pila de unghii cu care sa-ti rotunjesti colturile si sa-ti netezesti imperfectiunile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.