Cinci îmbunătăţiri care cresc preţul casei şi o transformă într-una de lux

După cum bine ştii, dimensiunea, zona în care este poziţionată, calitatea finisajelor şi a mobilierului şi proiectul ce a stat la baza construcţiei sunt criteriile care stabilesc valoarea unui imobil.

29 mai 2014, 06:41

Daca esti pe punctul de a incepe constructia unei case, pe care stii ca e posibil sa vrei sa o vinzi la un moment dat, trebuie sa iei in calculsi adaugarea unor imbunatatiri care ii vor creste valoarea, facand-o maiatragatoare pentru potentialii cumparatori. Cel putin o parte dintreaceste imbunatatiri pot fi adaugate si in decursul lucrarilor derenovare ale unei case vechi.

Hai sa vezi care sunt cele cinci imbunatatiri care iti pot transformacasa intr-un imobil de lux:

1. Sala de cinema

Imagineaza-ti numai cum ar fi sa ai in propria casa o sala de cinema!Investitiile pe care le vei face in amenajarea unei astfel de incaperivor fi recuperate cu varf si indesat in momentul vanzarii casei, spunspecialistii in vanzari imobiliare. Locul ideal pentru un cinema la tineacasa este subsolul sau orice incapere lipsita de lumina naturala. Incazul in care nu ai asa ceva, alege o camera dreptunghiulara (cele deforma patrata distorsioneaza sunetul intr-un mod ciudat), montandsistemul audio si televizorul sau panza pe care vei proiecta filmele peuna dintre laturile scurte ale incaperii.

2. Un SPA la tine acasa

Amenajarea unui SPA nu este cu mult mai complicata decat amenajarea uneibai ca la carte. Trebuie doar sa te asiguri ca ai suficient spatiupentru montarea tuturor…

Articol integral si imagini la casadex.ro.