Cinci maşini au ars în parcarea unui bloc. Fumul şi flăcările urcau pana la etajul 5

Incendiu violent în parcarea unui bloc, în apropiere de centrul orașului Galați. Cinci mașini au fost cuprinse de flăcări uriașe. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere.

13 oct. 2021, 08:32
Cinci maşini au ars în parcarea unui bloc. Fumul şi flăcările urcau pana la etajul 5
Cinci maşini au ars în parcarea unui bloc. Fumul şi flăcările urcau pana la etajul 5

Cinci maşini au ars în parcarea unui bloc. Alarma a fost dată de locatari, marţi seară, după ce flăcările au cuprins maşinile din parcarea blocului, din apropiere de centrul Galaţiului.

Cinci maşini au ars în parcarea unui bloc

Citeşte şi O nouă înşelătorie pe Facebook a făcut ravagii în Galaţi! Metoda prin care un tânăr a obţinut zeci de mii de euro şi a fost lăsat în libertate

Speriaţi, oamenii au ieşi să-şi mute maşinile.

”Nici nu am putut să văd pe geam ce este afară. Erau pocnituri, bubuituri, iar fumul şi flăcările urcau până la etajul 5. Maşina mea era lângă cea de la care a pornit focul. Cred că de la un scurt circuit”, a spus unul dntre şoferii păgubiţi, potrivit monitorulalaţi.ro.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar în mai puțin de o oră pompierii au reușit să stingă focul.

”La momentul sosirii primului echipaj de pompieri incendiul se manifesta cu violenţă la 4 autoturisme. Acestea au ars aproape în proporţie de 100%. A fost salvat al 5 lea autotrism (e ars rău pe lateral, nu e total salvat) şi din primele informaţii se pare că lângă el s-a declanşat incendiul, dar vântul l-a propagat în direcţie opusă. Se pare ca incendiul a plecat din partea din spate a autoturismului, pe dedesubt”, a precizat lt col Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

Potrivit primelor informaţii, focul ar fi fost pus intenţionat de o mână criminală. În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar poliţiştii şi pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Citeşte şi Accident spectaculos în Capitală. Un şofer plonjat cu maşina într-o fântână arteziană


loading...
Partenerii noștri