Accident spectaculos în Capitală. Un şofer plonjat cu maşina într-o fântână arteziană

Accident spectaculosa avut loc în Capitală. Un şofer începător a pierdut controlul volanului şi plonjat cu maşina într-o fântână arteziană. Din fericire, nu au fost victime.

12 oct. 2021, 10:01
Accident spectaculos în Capitală. Un şofer plonjat cu maşina într-o fântână arteziană

Accident spectaculos în Capitală. O maşină în care se aflau trei persoane a plonjat într-o fântână arteziană de pe Bulevardul Unirii, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

Accident spectaculos în Capitală

Potrivit poliţiştilor, şoferul era începător şi pierdut controlul volanului, ajungând cu maşina într-o fântână arteziană. Din fericire, toate cele trei persoane au scăpat fără nicio zgărietură, însă maşina a fost distrusă.

La începutul anului, trei mașini au plonjat în aceeași fântână, în decursul unei singure săptămâni, potrivit stirileprotv.ro.

Citeşte şi Şoferul care a murit la Mamaia dădea flash-uri în trafic cu puţin înainte de accident. Imagini filmate cu camera de bord VIDEO

Accident grav între un microbuz şi un autoturism. A fost activat PLANUL ROŞU

Un accident grav a avut loc, marţi dimineaţă, între un microbuz şi un autoturism, în judeţul Arad. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. La fața locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor din cadrul ISU Arad.

Accidentul s-a petrecut pe strada Bogdan Voievod, în cartierul Gai, între un microbuz și un autoturism. Din fericire, în urma impactului şi au rezultat victime încarcerate. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

La fața locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor din cadrul ISU Arad.

„La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 23 de persoane: 20 de pasageri, plus șoferul microbuzului și două persoane în autoturism. La spital vor fi transportate șapte victime, în stare bună, cooperante, conștiente. Celelalte persoane refuză transportul la unitatea spitalicească”, au transmis reprezentanţii ISU.

Citeşte şi Accident înfiorător în Teleorman cu o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă. Patru persoane, rănite