Cinci morţi şi zeci de răniţi, într-un accident de autobuz, în Israel. Acesta s-a ciocnit cu un taxi şi o autoutilitară, pe autostradă

Un autobuz care transporta aproximativ 40 de pasageri s-a ciocnit cu un taxi și o autoutilitară pe autostrada 89 din regiunea Galileea, din nordul Israelului. Bilanţul este tragic, cel puţin cinci morţi și zeci de răniţi.

29 sept. 2021, 18:40
Cinci morţi şi zeci de răniţi, într-un accident de autobuz, în Israel. Acesta s-a ciocnit cu un taxi şi o autoutilitară, pe autostradă

Toţi cei patru pasageri ai taxiului au fost declarați morți de paramedicii serviciului israelian de urgenţă Magen David Adom. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, un adolescent de 15 ani, un alt băiat de 12 ani și un copil de cinci ani. O altă victimă din acest accident de autobuz fost declarată decedată la fața locului, scrie The Jerusalem Post.

Conform rapoartelor de la fața locului, atât mașina, cât și duba au fost practic strivite, iar pasagerii autoturismului au rămas încarceraţi, inconștienți, până când echipele de salvare au sosit şi au reușit să-i scoată din vehicul.

Citeşte şi Accident cu 20 de morţi în Peru. Pasagerii fuseseră cu autobuzul să voteze

Cea de-a cincea victimă, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost prinsă sub autobuzul răsturnat și a fost practic strivit de acesta.

Cel puțin alte trei persvane au suferit răni moderate și grave, în timp ce aproximativ 30 au suferit răni ușoare. Cei mai mulți călătvri au reușit să evacueze singuri din autobuzul răsturnat și sunt în stare stabilă.

Citeşte şi Accident înfiorător în Brazilia. Cel puţin 14 morţi după ce un autobuz s-a prăbuşit sub un viaduct