Cinci persoane au fost depistate că săvârşeau fapte de prostituţie, proxenetism şi furt

Cinci persoane, patru bărbaţi şi o femeie, au fost depistate de poliţiştii Capitalei că făceau parte dintr-un grup infracţional şi săvârşeau fapte de prostituţie, proxenetism şi furt, informează un comunicat de presă al DGPMB.

RomaniaTV.net
30 apr. 2014, 10:13
Cinci persoane au fost depistate că săvârşeau fapte de prostituţie, proxenetism şi furt

Poliţiştii Capitalei şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au făcut, în perioada februarie – aprilie, cinci percheziţii în Bucureşti pentru destructurarea unui grup specializat în fapte de prostituţie, proxenetism şi furt.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bucureşteni au constatat că bănuiţii ar fi sustras din locuinţa părţii vătămate suma de 6.000 de euro şi două telefoane mobile, iar de pe un card bancar ar fi retras, fără voia acesteia, suma de 10.000 de lei.

Potrivit Agerpres, Poliţia Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism în formă continuată, furt calificat în formă continuată, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată şi inducerea în eroare a organelor judiciare, cu patru persoane în stare de arest preventiv.