Cinci persoane au fost reţinute pentru delapidare la electrocasnice

Cinci persoane au fost reţinute pentru delapidare într-un lanţ de magazine electrocasnice din Timişoara. Printre persoanele care sustrăgeau banii se afla şi şeful de raion. Prejudiciul se ridică la aproximativ 1 milion de lei, informează România TV.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 05:42
Cinci persoane au fost reţinute pentru delapidare la electrocasnice

Pe 12 mai a avut loc un control la acest lanţ de magazine de electrocasnice din Timişoara. În urma acestui control au fost descoperite mai multe nereguli printre care şi lipsa unui milion de lei.

Şeful de raion, subadjuncţii lui, dar şi cele două contabile ale lanţului de magazine au fost monitorizate de oamenii legii pe toată această perioadă. Poliţiştii au reuşit marţi să identifice şi cea de-a cincea persoană, astfel că marţi seara cei cinci suspecţi au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de delapidare cu consecinţe deosebit de grave, instigare la fals în documente sub semnătură privată şi complicitate la fals.

Miercuri dimineaţa, acuzaţii au fost duşi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş pentru audieri.

Se pare că cele cinci persoane obţineau bani prin diferite motive. Aceştia falsificau semnătura şefului de magazin. Totodată ei au reuşit în toată această perioadă să fure 1 milion de lei, motiv pentru care oamenii legii i-au reţinut pentru 24 de ore, urmând ca ei să fie duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.