Şapte persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite după ce un şofer de 74 de ani a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină

Şapte persoane, printre care două minore de 3 şi 12 ani, au fost rănite sâmbătă, pe DJ 106, localitatea Nocrich, în urma unui accident rutier. 

06 iul. 2019, 14:06
Şapte persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite după ce un şofer de 74 de ani a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină

UPDATE: Şapte persoane rănite în urma accidentului rutier care a avut loc sâmbătă pe DJ 106 în localitatea Nocrich au primit sâmbătă îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital, anunţă IPJ Sibiu.

Astfel, la faţa locului au primit îngrijiri medicale patru femei de 32, 38, 40 şi 71 de ani, un bărbat de aproximativ 74 de ani şi două fete de aproximativ 3 şi 12 ani cu traumatisme, contuzii şi escoriaţii. Toate victimele au fost transportate la UPU Sibiu, respectiv CPU Luther.

La faţa locului au intervenit de urgenţă două echipaje SMURD, unul de pompieri şi o autospecială de transport victime. Din primele informaţii transmise de ISU Sibiu.

ŞTIREA INIŢIALĂ: 

La faţa locului au intervenit de urgenţă două echipaje SMURD, unul de pompieri şi o autospecială de transport victime. Din primele informaţii transmise de ISU Sibiu, cele cinci persoane implicate în accident sunt conştiente.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism, un sibian în vârstă de 74 de ani, care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt vehicul condus regulamentar din sens opus de către o femeie în vârstă de 38 de ani din Agnita.

În zonă se circulă alternativ.