Două autoturisme s-au ciocnit pe DN 1, în judeţul Braşov. Un pasager a murit, patru răniţi

Cinci persoane au fost rănite, luni seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 1, în judeţul Braşov, una dintre victime fiind în stop cardio-respirator. Unul dintre răniţi a decedat. Traficul a fost blocat între Codlea şi Văleni, din cauza accidentului, informează News.ro.

RomaniaTV.net
12 nov. 2018, 18:58
Două autoturisme s-au ciocnit pe DN 1, în judeţul Braşov. Un pasager a murit, patru răniţi

UPDATE O persoană a murit şi patru au fost rănite în accidentul petrecut luni seară pe DN1, la ieşirea din localitatea Codlea, conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar conducătorul unuia dintre ele a decedat. Celelalte patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie, au fost transportate la spital, a precizat Sfreja.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, cele două autoturisme s-au ciocnit frontal, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens.

_________

Un bărbat de 27 de ani, din Sibiu, care conducea un autoturism înmatriculat în Bucureşti, dinspre Făgăraş spre Braşov, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, iar maşina a ajuns pe contrasens unde s-a ciocnit cu un autoturism înmatriculat în Braşov, condus de un bărbat de 67 de ani, din Făgăraş.

Conform sursei citate, în urma accidentului sunt cinci victime. Una dintre acestea a fost încarcerată şi se află în stop cardio-respirator, mai spun reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Bărbatul de 27 de ani a fost testat şi nu se afla sub influenţa alcoolului.