Cinci planete RETROGRADE în NOIEMBRIE 2022. Evitaţi luarea unor decizii majore

Dacă te întrebi ce planete sunt retrograde în noiembrie 2022, citește în continuare. Astrele au pregătit și alte surprize la finalul toamnei.

03 nov. 2022, 14:23
Cinci planete RETROGRADE în NOIEMBRIE 2022. Evitaţi luarea unor decizii majore

Ce planete RETROGRADE în noiembrie 2022. Când o planetă începe să se miște înapoi prin turul său prin zodiac, are tendința să te lase să te simți puțin înapoiat. Dar asta nu este neapărat ceva rău. Mai ales că toate cele patru planete retrograde din noiembrie 2022 sunt deja retrograde de câteva luni încoace. Excepție face Marte care abia ce a intrat în retrograd la finalul lunii octombrie 2022.

Dar există o nouă planetă care se alătură acestora. Și va face ravagii! Este vorba despre Marte, planeta acțiunii și a războiului. Totuși, nu îți face griji prea mari, pentru că ai trăit o mulțime de retrograde ale lui Marte de-a lungul vieții. Deși nu va fi ceva prea necunoscut, te va determina să faci față conflictelor, dezbaterilor și confruntărilor.

În luna noiembrie 2022 vom avea nu mai putin de cinci planete retrograde.

  • Chiron in Berbec din 19 iulie. Click aici pentru mai multe informatii.
  • Neptun in Pesti din 28 iunie. Amanunte aici.
  • Jupiter in Berbec din 28 iulie. Detalii aici.
  • Uranus în Taur din 24 august. Detalii aici.

Jupiter retrograd se încheie în 23 noiembrie 2022
Din fericire, în luna noiembrie vom scăpa de retrogradul lui Jupiter început în 28 iulie în zodia Berbecului. Pe parcursul retrogradului, Jupiter s-a întors pentru ultima dată în Pești și nu va mai veni aici decât peste 12 ani. Pe cât de fabuloasă este energia lui Jupiter, această planetă în mișcare rapidă poate fi epuizantă. Acesta este un moment bun pentru a pune în aplicare un timp de pauză atât de necesar. Consideră-te pregătit corespunzător pentru toate curbele abrupte pe care acest retrograd le are de oferit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop 4 noiembrie. Toamna se numără banii în cont şi iubirile
Cum sunt femeile născute în luna noiembrie. Tot ce trebuie să știi

O femeie născută în luna noiembrie este o persoană frumoasă și voluptuoasă, dar, în același timp, este gata să se răzbune, buzele îi sunt „inchise cu fermoarul” astfel încât să te poți asigura că secretul tău este în siguranță cu ea. Uneori poate fi destul de ambițioasă. Dacă o doamnă născută în noiembrie se îndrăgostește de tine, trebuie să-i mulțumești stelei tale norocoase pentru asta! Cu siguranță ești cel mai norocos om de pe planeta! Uneori pot fi geloase, dar este în regulă. Are această frumusețe misterioasă în ea care o face atât de tentantă.

1. Este carismatică
Ea este carismatică, putem spune, uneori, fiind conducatoare și încrezătoare. Deși am menționat că ești atât de norocos dacă ea se îndrăgostește de tine, trebuie să fii și tu puțin atent. Ea știe să profite de moment și o va face din plin. Ea crede că femeile sunt la fel de puternice ca si bărbații și este o mare fană a egalității de gen. Ea știe să-și îndeplinească propriile nevoi feminine. Pentru a seduce bărbații, aceasta folosește tehnici care nu au mai fost folosite până acum.

Trei zodii protejate de îngeri pe final de an. Viaţa li se schimbă total în bine

2. Citește gândurile
Ea nu va face niciodată ceva de care nu este sigură. Dacă doresti să alegi o femeie care s-a născut în noiembrie, știi cu siguranță că nu ar cădea ușor. Femeile acestei luni sunt la fel ca bărbații! Dar trebuie să menționăm și că au acești ochi frumosi si irezistibili. Ea este capabilă să-ți citească gândurile mai bine decât tine și de aceea îți este imposibil să plănuiești ceva în secret pentru că ea își va da seama imediat.

În cazul în care doresti să vezi cât de experte sunt în jocul de a citi mințile, foloseste doar un termen de drag care să funcționeze pentru fiecare femeie și observa cât de rece reacționează. Asigură-te că vrei să spui orice ai spune, pentru că altfel, din moment ce ea te poate citi, va considera ofensatoare sentimentele tale neoneste. Este foarte recomandat să eviti să o jignești!

3. Este răzbunătoare
Ea reacționează puternic atunci când se simte ofensată și are încredere în noi, nu vrei să vezi asta! Poate acoperi sentimentul de răzbunare pe care îl are în sine cu un zâmbet rece! Înfiorător, nu-i așa? Ea s-ar putea prezenta ca o persoană introvertită, egoistă și cu inima rece, dar apoi transformă totul într-o versiune a sa plină de dragoste și cu inima caldă! Aceasta este femeia extrema. Ar putea să te urască sau să te venereze, este alegerea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

&