Trei zodii protejate de îngeri pe final de an. Viaţa li se schimbă total în bine

Acești nativi se vor bucura de o viață lipsită de griji, asta după ce vor începe să fie protejate de îngeri pe final de an. Lor li se schimbă destinul în bine!

02 nov. 2022, 15:22
Trei zodii protejate de îngeri pe final de an. Viaţa li se schimbă total în bine

Astrele arată că doar trei zodii din cele 12 ale horoscopului vor fi portejate de îngeri pe final de an. Acești nativi din zodiac vor avea, în perioada ce urmează, noroc pe toate planuri. Aceste trei zodii se vor bucura din plin de reușite, dar acest lucru vine în viața lor și pentru că mereu au avut credință. Iată care sunt nativii a căror destin se schimbă în bine!

Astrele anunță vești excelente pentru trei zodii din horoscop.

Rac
Nativii zodiei Rac sunt primii care vor fi protejați de îngeri pe final de an. Puternici din fire, acești nativi au credință în îngeri și în Dumnezeu, iar acest lucru le aduce multe beneficii în viață. În perioada ce urmează, ei vor avea noroc pe toate planurile, mai ales pe cel sentimental. Racii sunt mereu alături lângă persoanele care contează pentru ei. Au relații de lungă durată, iar perioada care urmează le va demonstra că se merită să treacă la pași mai importanți în relația de cuplu.

Horoscop 3 noiembrie 2022. Apar situaţii solicitante la locul de muncă, dar seara este plină de romantism
Leu
Nativii zodiei Leu sunt următorii care vor fi protejați de îngeri pe final de an. Acestui nativ i se va schimba destinul în bine, iar datorită credinței, ei vor reuși tot ce își propun. Leii sunt calzi și sufletiști, iar ei mereu vor să ajute pe cine este în impas.

Astfel, datorită credinței și bunătății de care dau dovadă, ei ar putea să aibă mult noroc de acum încolo, dar mai ales pe final de an, când destinul lor se schimbă radical. Nu vor mai avea probleme nici pe plan profesional și toate vor merge ca pe roate.

Berbec
Nativii zodiei Berbec privesc mereu înainte și se roaga mult, iar aceștia vor avea protecție din partea îngerilor pe final de an. Lucrurile rele pe care le-au întâmpinat până acum vor dispărea complet și ei vor avea noroc pe toate planurile.

MESAJE INGERI pentru zodii, luna noiembrie 2022

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna noiembrie 2022. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Top 3 zodii care au pierderi financiare, în luna noiembrie. Ce nativi vor sta mai mult cu portofelul gol

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna noiembrie 2022.
Mesaje ingeri luna noiembrie 2022– BERBEC
Tu ai puterea sa vindeci si sa ajuti lumea prin decizia ta de a cumpara produse si servicii care sunt etice si prietenoase cu mediul. Ca un consumator constient, tu alegi sa investesti in alimente organice, sa traiesti simplu si curat si sa cumperi doar ceea ce ai cu adevarat nevoie.

Acest mesaj de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii abundentei recunoaste puterea vindecatoare universala pe care o ai prin decizia ta de cumparare pe baza de bani. Atunci cand cumperi constient produser care sunt bune pentru lume, doar prin aceasta simpla actiune tu contribui ca lumea sa fie un loc mai bun. Asta include cumpararea de produse confectionate manual si realizate etic, organice, libere de chimicale, la care oamenii ce muncesc sunt tratati cu blandete si respect. A fi un consumator constient inseamna si sa cumperi alimente de la ferme locale ori de cate ori poti pentru a reduce poluarea generata prin transportul marilor cantitati de produse sau prin sustinerea familiilor micilor fermieri si mestesugari. Cand tu ai bani oamenilor si afacerilor ce au valori de viata in care si tu crezi, acea energie a ta contribuie ca lumea sa aiba o energie mai ridicata.

Acest mesaj poate fi totodata si un semnal de anuntare sa fii creativ in reducerea cumparaturilor si cheltuielilor tale. Intreaba-te daca ce cumperi este cu adevarat o necesitate sau este o cumparatura impulsiva emotionala pentru a umple un gol care poate fi umplut doar spiritual.

Esti felicitat divin atunci cand esti un consumator constient care stie legatura dintre ce cumpara si abundenta si starea de bine planetara.

Mesaje ingeri pentru zodii luna noiembrie 2022– TAUR
Orice sau oricine dupa care fugi va fugi in directia opusa din cauza fricii ce se afla in spatele energiei de „a alerga dupa”. In schimb, atrage ceea ce ai nevoie si doresti trimitand iubire, recunostinta si energia de „bun venit la mine”.

Suflet drag, acest mesaj indica faptul ca este posibil sa fi alergat dupa bani sau dupa orice altceva este obiectul dorintei tale in ultimul timp. Ingerii abundentei impreuna cu ingerii pazitori ai zodiei tale iti reamintesc ca orice dupa care alergi va alerga in directia opusa. Fricile din spate care se gasesc in comportamentul celui ce alearga dupa ceva sau cineva duc la lipsa si la dezamagire.

In loc sa alergi dupa ceva sau cineva doar pentru ca iti doresti acea experienta/persoana/obiect in viata ta, mai bine atrage si vei primi rezultatul dorit. Atractia se intampla atunci cand tu vorbesti pozitiv si mentii ganduri si sentimente pozitive si viziuni pozitive despre manifestarea a ceea ce iti doresti. Tu iubesti ceea ce urmeaza sa vina in realitatea ta si astfel chiar inviti sa vina in realitatea ta, prin iubirea ta !

In fiecare zi sa trimiti recunostinta si iubire spre orice visezi si iti doresti chiar daca nu este inca in viata ta. Spune bun venit in viata ta, chiar daca nu stii inca cand vine. Spune multumesc ca este parte din experienta ta (te exprimi la modul prezent) chiar daca nu este inca parte din experienta ta. Si fa actiuni bazate pe iubire asa cum esti calauzit divin… ca sa aduci rapid in manifestare ceea ce iti doresti.

Mesaje ingeri luna noiembrie 2022 – GEMENI
Scopul vietii tale si alte prioritati au nevoie de atentia ta nedivizata, deci este timpul sa te ocupi de programul tau si de mediul de lucru, inchizand distragerile si evitand orice sau pe oricine iti muta atentia de la ce este important. Tu deja stii care sunt aceste distrageri de atentie si ai puterea si responsabilitatea sa le elimini.

Acest mesaj vine la tine de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii abundentei ca un semn ca este posibil sa iti fie distrasa atentia spre activitati care nu iti aduc abundenta dorita, ci iti blocheaza fluxul abundentei. Acea distragere care iti vine imediat in minte este prima spre care te ghideaza ingerii sa o rezolvi si elimini.

Cand atentia iti este fragmentata, tu ai dificultate sa te focusezi si sa pui timp si energie in prioritatile tale. Ingerii iti cer sa iti examinezi aceste activitati ca sa vezi care pot fi eliminate. Ei te vor ajuta sa dai drumul la orice te sustrage de pe calea ta, cum ar fi de exemplu sa tanjesti dupa anumite substante ce dau dependenta, sa fii in relatii imbibate de drama, sa ai ingrijorari sau activitati care nu inseamna mare lucru pentru tine dar totusi le faci.

Cele mai multe distrageri sunt diversiuni pentru ca sa nu mai dai nas in nas cu fricile sau esecurile … sau din cauza fricii de succes. Acum este timpul sa pui efort zilnic constient in prioritatile tale ca sa eliberezi acele frici in timp ce faci progres tot inainte spre scopurile tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.