Cinci poliţişti sunt cercetaţi disciplinar după furtul din sediul Poliţiei din Cornu

Noi detalii în cazul sediului de poliție din Cornu, judeţul Prahova, care a fost călcat de hoți. Cinci poliţişti sunt cercetaţi disciplinar. S-au dat deja şi sancţiuni, iar anchetatorii au câteva piste: geam lăsat deschis, poate chiar intenţionat sau chiar faptul că un poliţist să fi făcut înţelegere cu hoţul.

RomaniaTV.net
23 aug. 2019, 08:13
Cinci poliţişti sunt cercetaţi disciplinar după furtul din sediul Poliţiei din Cornu

În paralel cu investigaţia penală pentru furt, la nivelul Poliţiei Prahova se va desfăşura şi o anchetă internă, pentru a stabili cum a fost posibil ca obiectele ridicate ca probe să fie sustrase din sediul poliţiei din Cornu. 

Un bărbat cercetat penal într-un alt dosar a fost reţinut în cazul furtului din sediul secţiei de Poliţie din comuna prahoveană Cornu. Conform unei informări a Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, care instrumentează acest dosar, bunurile sustrase fuseseră ridicate în urma unor percheziţii domiciliare făcute într-un alt dosar penal.

Suspectul a fost prins miercuri seară, în oraşul Vălenii de Munte din judeţul Prahova, au declarat pentru News.ro surse judiciare. 
Potrivit unei informări oficiale a Poliţiei Judeţene Prahova, poliţiştii s-au sesizat din oficiu marţi, despre faptul că „din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate si sigilate ca obiecte corp delict”.