Cinci suspecţi din Argeş, reţinuţi pentru furturi din locuinţe

Cinci suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, joi, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Piteşti şi în oraşul Ştefăneşti, într-un dosar privind comiterea mai multor infracţiuni de furt.

09 oct. 2014, 15:08
Cinci suspecţi din Argeş, reţinuţi pentru furturi din locuinţe

Cele cinci persoane, reţinute pe bază de ordonanţă, urmează să fie prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Ancheta vizează o grupare formată din şapte persoane, specializată în furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bare din cupru şi aluminiu, conductori electrici, componente auto şi alte bunuri pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

Citeşte şi PERCHEZIŢII la 26 de societăţi comerciale bănuite de EVAZIUNE FISCALĂ

De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism, cu privire la care există indicii că ar fi fost folosit la comiterea infracţiunilor.

„În fapt, cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada februarie – octombrie 2014, ar fi sustras mai multe bunuri din zece locuinţe, sedii de societăţi comerciale şi notariate. Cinci dintre membri grupării au fost depistaţi în flagrant, în noaptea de 8 spre 9 octombrie, la scurt timp după ce ar fi sustras mai multe bunuri din sediul şi depozitul unei societăţi comerciale situată în zona industrială a municipiului Piteşti”, se precizează în comunicatul IPJ Argeş.

La descinderi au participat ofiţeri de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Citeşte şi Percheziţii la suspecţi de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale