Percheziţii la suspecţi de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale

Şapte percheziţii domiciliare sunt efectuate joi în municipiul Piteşti şi în oraşul Ştefăneşti, într-un dosar privind comiterea mai multor infracţiuni de furt.

09 oct. 2014, 07:53
Percheziţii la suspecţi de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale

Ancheta vizează o grupare formată din şapte persoane, specializată în furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

„În fapt, cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada februarie – octombrie 2014, ar fi sustras mai multe bunuri din zece locuinţe, sedii de societăţi comerciale şi notariate. Cinci dintre membrii grupării au fost depistaţi în flagrant, în noaptea de 8 spre 9 octombrie, la scurt timp după ce ar fi sustras mai multe bunuri din sediul şi depozitul unei societăţi comerciale situate în zona industrială a municipiului Piteşti”, se precizează în comunicat.

Poliţiştii urmează să pună în aplicare şi şapte mandate de aducere emise de Judecătoria Piteşti pe numele membrilor grupării infracţionale.

La descinderi participă ofiţeri de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

CITEŞTE ŞI Percheziţii DIICOT la Constanţa, într-un dosar de evaziune. Omul lui Nicuşor Constantinescu, vizat de anchetă