Cinci tineri au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere

Cinci tineri au ajuns miercuri seară la spital, după ce au fost răniţi în accidente rutiere. La Bacău, trei fete s-au rostogolit cu maşina după ce şoferiţa a pierdut contolul volanului, iar la Craiova, un motociclist şi prietena lui au ajuns cu răni grave la spital după ce au fost loviţi în plin de o maşină.

RomaniaTV.net
12 iul. 2012, 06:57
Cinci tineri au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere

La Craiova, doi motociclişti au fost la un pas de moarte, după ce un şofer nu a respectat indicatorul de oprire obligatorie. Victimele au fost aruncate în aer mai bine de zece metri, iar motocicleta a luat foc.

Sosiţi la locul accidentului, prietenii tinerilor l-au atacat pe şofer. Omul s-a apărat spunând că nu a văzut nimic şi că este posibil ca motociclistul să fi avut viteză prea mare. El se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

La Bacău, trei tinere care se întorceau de la Bucureşti au ajuns la spital, după ce şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, iar maşina s-a răsturnat pe partea carosabilă. Victimele au ajuns la Spitalul Judeţean din Bacău, iar şoferiţa şi pasagera din dreapta au fost cel mai grav rănite.