Cinci tineri au fost REŢINUŢI de poliţişti pentru RĂPIREA unei minore, în Constanţa

Cinci tineri au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni şi vor fi prezentaţi marţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce au răpit de pe stradă o minoră.

RomaniaTV.net
09 apr. 2013, 10:28
Cinci tineri au fost REŢINUŢI de poliţişti pentru RĂPIREA unei minore, în Constanţa

Victima, o adolescentă de 16 ani, a fost luată de pe o stradă din cartierul constănţean Palazu Mare de mai multe persoane necunoscute şi urcată într-un autoturism de culoare închisă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Bogdan Păduraru, citat de Agerpres.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii din Mihai viteazu au identificat un autoturism care corespundea descrierilor făcute de mama minorei. În maşină au fost identificaţi A. Gheorghe, de 29 de ani, C. Nicolae, de 29 de ani, C. Elvis, de 24 de ani, toţi din Tulcea, M.Ion de 21 de ani, C. Ghiţă de 18 ani, ambii din Galaţi, precum şi minora de 16 ani, a precizat reprezentantul IPJ Constanţa.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că minora, în timp ce se deplasa către casă, a fost acostată de suspecţi şi apoi, contra voinţei sale, urcată într-o maşină.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, aproape să fie răpită la Milano