Cinci tineri din Braşov au fost loviţi în plin de o maşină în timp ce se plimbau

Cinci tineri din comuna Feldioara, Braşov, au fost loviţi în plin de o maşină în timp ce se plimbau. Un băiat de 18 ani şi o fatăde 16 ani au ajuns în comă la spital. Şoferul care a provocat accidentul era băut şi nu avea permis de conducere.

RomaniaTV.net
17 sept. 2013, 05:22
Cinci tineri din Braşov au fost loviţi în plin de o maşină în timp ce se plimbau

 Un băiat şi o adolescentă de 16 ani din judeţul Braşov se zbat între viaţă şi moarte după ce un tânăr inconştient a intrat cu maşina în ei. Alţi trei tineri au fost şi ei la un pas să fie striviţi de autoturism. Şoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti, potrivit România TV.

 Citeşte şi Accident grav pe centura Timişoarei. Un şofer vitezoman s-a oprit sub un camion

Accidentul s-a produs în comuna Feldioara din judeţul Braşov. Tânărul, care era băut bine, a furat maşina unui prieten, deşi nu avea nici permis de conducere. A gonit pe străzi, dar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză într-un grup de tineri. Victimele au ajuns la spital.

Două persoane au fost lovite de autoturism, vorbim de o fata de 16 ani şi un băiat de 18 ani. Sunt în stare gravă şi au fost transportate în comă la spital de către echipajele SMURD„, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Citeşte şi Accident SPECTACULOS în Timişoara: Un MATIZ a fost proiectat în aer, după ce s-a izbit de o altă maşină VIDEO

Martorii spun că şoferul a fugit de la locul accidentului. Ceva mai târziu însă s-a întors fără autoturism. Voia să se asigure că nu l-a văzut nimeni. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.