Şase victime ale accidentului din Ialomiţa, internate în stare gravă la spitale din Bucureşti. Decedaţii erau din aceeaşi localitate

Zece persoane au murit şi şapte au fost rănite într-un accident produs sâmbătă dimineaţă în Ialomiţa. Şoferul unui TIR a adormit la volan, a intrat pe cotrasens şi a lovit un microbuz care aducea la Bucureşti angajaţii unui lanţ de magazine.  Trei dintre răniţi au fost transportaţi iniţial la spitalul din Slobozia. Alţi patru, aflaţi în strare mai gravă, au fost aduşi la spitale din Bucureşti. Ulterior, medicii au decis ca alţi doi pacienţii de la spitalul din Slobozia să fie trimişi la Bucureşti.

RomaniaTV.net
05 oct. 2019, 07:53

Toate cele 9 persoane din microbuz, care au pierit în cumplitul accident din Ialomiţa, erau din aceeaşi localitate, Munteni-Buzău. Toţi mergeau la serviciu, în Bucureşti. Familiile îndurerate au mers la morgă şi se pregătesc pentru înmormântare.

Alte şapte victime ale accidentului se zbat între viaţă şi moarte. Şase dintre ele au ajuns la spitale din Capitală. Au suferit rupturi de splină, politraumatisme, plăgi faciale şi fracturi multiple.

La Spitalul Bgdasar – Arseni au ajuns patru dintre victime. O tânăra de 19 ani transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă.

O femeie de 41 de ani a fost supusă unei operaţii pentru ruptură de splină, diafragma, hemotorax drenat şi pentru şold dislocat, fiind în prezent internată în secţia de Chirurgie.

O altă femeie de 30 de ani a fost internată la Secţia de chirurgie plastică, întrucât are fracturi osoase nazale. 

Tot la Bagdasar – Arseni a ajuns şi un alt pacient, care iniţial fusese dus la Spitalul din Slobozia. Femeia de 51 de ani are fractură de coloană, dar este conştientă.

Alte două victime ale accidentului din Ialomiţa au ajuns la Spitalul Floreasca. Este vorba despre o femeie de 39 de ani cu traumatisme multiple, inclusiv cu traumatism cranio – cerebral. 

Tot la Spitalul Floreasca este internată şi o victimă de 45 de ani, cu politraumatisme şi cu o fractură de bazin complexă.

Accidentul rutier de sâmbătă dimineaţa de pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, a fost provocat de şoferul unui TIR care a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un microbuz de călători,  a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu.

În urma accidentului, nouă persoane au murit pe loc, un rănit grav a murit ulterior. Între persoanele decedate sunt şi cei doi şoferi.