Cine a câştigat concursul de Protevelion. Ultima seară din 2021 i-a adus 10.000 de euro

Cine a câştigat concursul de Protevelion. În jur de 127.997 de români au participat la concursul organizat de PRO TV în noaptea de Revelion, iar unul dintre ei s-a ales cu premiul de 10.000 de euro. Mai exact, norocoasa a fost o femeie din Brăila.

11 ian. 2022, 17:56
Cine a câştigat concursul de Protevelion. Ultima seară din 2021 i-a adus 10.000 de euro
Cine a câştigat concursul de Protevelion

Cine a câştigat concursul de Protevelion. Programul special de sfârșit de an i-a adus unei femei din Brăila un câștig de 10.000 de euro.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, cea mai scumpă vedetă care a participat la Revelionul lui Dan Negru. Câţi bani a primit fosta soţie a lui Victor Slav

Cine a câştigat concursul de Protevelion

Cătălina Dudulea, în vârstă de 44 de ani, a pândit momentul când pe ecran a fost afișat indiciul concursului și l-a înscris pe site-ul de concurs. Norocul a fost de partea ei, fiindcă a fost desemnată câștigătoare prin tragere la sorți.

Azi, toată ziua m-am gândit la premiul ăsta. Mi-ați făcut o super bucurie. Vă mulțumesc”, a spus, emoționată, câştigătoarea, care a fost concurentul cu numărul 32.704 din cei 127.997 înscriși în concurs, potrivit Protv.ro.

Dan Negru spulberă Antena 1 după ce a „copiat” reţeta Pro TV de audienţă

Dan Negru prezintă de mai mulţi ani Revelionul Antenei 1, emisiunea cu cele mai bune audienţe ale postului. Realizatorul TV a venit şi cu un citat din Lucian Blaga: „Cu penele altuia te poţi împodobi dar nu poţi zbura”.

Nu mi-a plăcut niciodată copy-paste-ul. Eşti lider când eşti original”, a mai scris Dan Negru, pe Facebook.

Negru a amintit şi despre o întâmplare din Polonia, unde filmul „Home Alone” a fost difuzat de canalul Polsat din 1992.

În 2010 Polsat a anunţat ca nu mai cumpără drepturile pentru film din raţiuni financiare. Nicio altă televiziune concurentă nu s-a grăbit să le fure brandul. Polonia a depăşit foamea de a face bani in bussines cu orice preţ, chiar şi furând armele adversarului”, a precizat Dan Negru.