Bianca Drăguşanu, cea mai scumpă vedetă care a participat la Revelionul lui Dan Negru. Câţi bani a primit fosta soţie a lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu ar fi perceput cel mai mare onorariu dintre vedetele care au participal la Revelionul lui Dan Negru. Pentru 16 ore de filmări, fosta soţie lui Victor Slav ar fi primit 2.000 de euro.

04 ian. 2022, 09:45
Bianca Drăguşanu, cea mai scumpă vedetă care a participat la Revelionul lui Dan Negru. Câţi bani a primit fosta soţie a lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu, cea mai scumpă vedetă care a participat la Revelionul lui Dan Negru. Fosta soţie a lui Victor Slav ar fi primit cei mai mulţi bani dintre vedetele care au participat la show-ul lui Dan Negru.

Bianca Drăguşanu, cea mai scumpă vedetă care a participat la Revelionul lui Dan Negru

Filmările pentru Revelionul prezentat de Dan Negru au avut loc pe 3 şi 4 decembrie, iar nume grele au participat la show. Printre acestea se numără şi fosta soţie a lui Victor Slav.

”Ea este cea mai scumpă invitată, alți artiști având contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Drăgușanu nu-și negociază singură contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood. Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei. Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, a mărturisit o sursă din trust pentru Playtech.

Citeşte şi Război între Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean: „Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată”

Pentru prima oară în 20 de ani, anul acesta, „Revelionul Starurilor” de la Antena 1 a fost bătut de „Protevelionul” de la Pro Tv. Dan Negru a avut o reacţie pe pagina sa de Facebook.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri in care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică:
26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului in toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la showuri mari in studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte in piețe.

După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor românești in timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena si Kanal D împărțindu-si locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi.

Perfomanța echipelor mele in cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul!
Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România Tv după cum cel mai scump a fost ProTv.
Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori și Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!

Eu îi mulțumesc personal lui Gherghe Zamfir care a acceptat invitația mea și a cântat gratuit, fără niciun ban doar din simpla bucuriei a întâlnirii cu românii. Zamfir a și avut vârful de audiență al nopții!”, a scris Dan Negru pe facebook.

Citeşte şi Dan Negru, lecție de viață după interviul cu Florin Piersic: „Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă”