Cine a câştigat contractul pentru proiectarea şi construcţia centurii Bacăului, evaluat la aproape 670 milioane de lei

Publicat: Joi, 09 August 2018 16:46 // Actualizat: Joi, 09 August 2018 16:46 // Sursa: romaniatv.net

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat joi că asocierea Spedition UMB – Tehnostrade a câştigat contractul pentru proiectarea şi construcţia centurii Bacăului, evaluat la 668,33 milioane de lei (143,7 milioane euro), fără TVA.

Tehnostrade este controlată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu.

Durata contractului cuprinde 6 luni perioada de proiectare, 30 luni perioada de execuţie a lucrarilor şi o perioadă de garanţie de 84 de luni.

Realizarea contractului presupune proiectarea şi execuţia lucrărilor de construire a 30,8 km de drum nou la standarde europene, din care 16,269 km la profil de autostradă.

"Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibiliă dupa soluţionarea eventualelor contestaţii/plângeri formulate în cadrul procedurii de atribuire", se arată în comunicat.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
centura bacau cnair Tehnostrade
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 aug 01:59
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Cred ca ar mai trebui Construit inca un Pod , probabil Innainte de Ploiesti , sau dupa Ploiesti , Referitor la acel Pod , care a avut de suportat Viitura , ce a venit , mai de Sus , de la Ape , de la Munte . Iar acel Pod este de Strategie Nationala , de Importanta Nationala , de Cale Ferata , care Alimenteaza Bucurestiul , cu Carbuni , Marfuri din Import , Petrol , etc .
1
EUR
4.8398
RON
04 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H