Cine a câștigat primul joc de amuletă de la America Express. Jokerul extras de echipa victorioasă

America Express, sezonul 6. Trei echipe au intrat la jocul pentru amuletă și au avut parte de o probă care le-a pus la încercare toate abilitățile.

23 oct. 2023, 11:56
Cine a câștigat primul joc de amuletă de la America Express. Jokerul extras de echipa victorioasă
Cine a câștigat prima amuletă de la America Express, sezonul 6

Echipa care a câștigat amuleta și a intrat în posesia unui Joker care oferă un mare avantaj, la America Express, sezonul 6.

După un traseu dificil, concurenții s-au întâlnit pentru prima dată cu Irina Fodor. Gazda emisiunii a întâmpinat cele nouă echipe într-un loc plin de istorie, dar numai cele ajunse pe primele trei locuri au intrat la jocul de amuletă și Joker. Este vorba despre Giulia și Vlad Huidu, Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânzia Negru.

„În fiecare echipă vom avea un cărăuș și un culegător. Ca să aduceți florile, trebuie să găsiți răspunsurile la niște întrebări. Răspunsurile se află aici, în jurul acestei piețe. Tot aici, se află și florile. La sfârșit, câștigă echipa care realizează cea mai frumoasă „silieta” și pune soarele în mijlocul ei. Aveți una ca model. Cei care sunt cărăuși vor merge să o vadă. Se vor întoace aici și vor spune care sunt primele flori pe care trebuie să le aducă.

Cel care trebuie să aducă florile va veni la mine, eu îi dau întrebarea și va merge în piață pentru a găsi răspunul. Se întoarce cu răsounsul la mine, dacă e corect, eu îi dau un voucher pentru a aduce florile. Dacă a adus corect buchetele, i vor primi doi săculeți cu greutăți care se pot pune în cârca colegilor din celelalte echipe”, a explicat Irina Fodor regulile înainte de a da start primul joc de amuletă de la America Express – Drumul Soarelui.

Citește și: Iulia Albu și iubitul ei, Mike, nu au mai ținut cont de nimic! Cei doi au răbufnit în fața camerelor de filmat la America Express. ”Vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați”

Primul joc de amuletă a început în forță. În timp ce Giulia și Vlad Huidu și Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au coordonat foarte bine, Alexia și Aris Eram au avut mult de recuperat.

Primele care au terminat o parte din aranjament și au plecat în căutarea soarelui din mijloc au fost Laura și Sânziana. Irina Fodor le-a dat un număr de telefon pe care concurentele au fost nevoite să îl rețină.

„Oribil! Eu nu știu, în afară de numărul meu de telefon niciun alt număr din viața apropiaților”, a mărturisit Sânziana.

Giulia s-a descurcat mult mai bine și după ce a format numărul pe telefonul găsit la o doamnă din mulțime, a primit următoarele indicații și un nou cod. Concurenta de la America Express a găsit prima soarele, dar pentru că s-a accidentat a uitat a doua cifră.

„Mi-a sters cineva memoria. Pur și simplu, Am ținut minte un număr din 9 cifre și ăla cu 3 pentru lacăt, nu”, a mărturisit Giulia.

Citește și: Romică Țociu, despre experiența trăită la America Express. Secrete din culisele Antena 1: „Unde nu ai bani, unde ești nimeni, trebuie să reziști!”

Jocul a luat o întorsătură complet neașteptată, iar Alexia Eram s-a întors prima cu soarele.

„Îmi bătea inima rău de tot pentru că eram cot la cot. Am reușit să le prind din urmă și ele nu reușeau să deschidă lacătul”, a dezvăluit tânăra.

Astfel, Alexia Eram și Aris au câștigat primul joc de amuletă de la America Express și au extras un Joker norocos.

„Poți să adaugi timpului fiecărei perechi ajunsă înaintea ta la punctul de acordare a imunității câte 5 minute”, este avantajul pe care l-au primit cei doi frați.