Cine a fost de vină pentru despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. ”În pandemie ne-am dat seama”

În urmă cu ceva timp, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au luat rămas bun, după o lungă perioadă în care s-au iubit cu foc. Încă de mici au format un cuplu, însă au realizat că nu se mai potrivesc, iar povestea de iubire a ajuns la final.

28 dec. 2023, 08:34
Cine a fost de vină pentru despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. ”În pandemie ne-am dat seama”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au fost alături unul altuia de la o vârstă destul de fragedă, iar toată lumea din jurul lor, inclusiv comunitatea uriașă de fani, îi vedea a fi cuplul perfect.

Citește și Cristina Ciobănașu revine la Antena 1 și joacă alături de Vlad Gherman, fostul iubit. „Mi-am dat timp să mă resetez, să mă vindec și să îmi reorganizez prioritățile”

Cei doi au jucat în serialul ”LaLaBand”, iar de acolo și iubirea lor a înflorit treptat.

Cu toate acestea, „basmul” frumos a luat sfârșit, lucru care a șocat pe toată lumea. Desigur, suferința a fost extrem de mare pentru amândoi, însă, cu timpul, aceștia au reușit să-și refacă viața și să învețe să iubească din nou.

Vlad Gherman spune că, așa cum s-a întâmplat și altor cupluri, pandemia a fost cea care și-a spus cuvântul și i-a făcut să realizeze că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Au fost anumite discuții, a venit pandemia și asta cred că ne-a afectat cel mai mult. Într-adevăr, în pandemie, ne-am dat seama că noi nu prea ne găseam subiecte de discuție, nu prea vorbeam. Ea citea o carte, mai vedea un serial, asculta muzică, eu mă uitam la seriale.

Nu interacționam. Deși sesizasem și eu asta și pe mine nu mă afecta atât de mult, eu ziceam că e o perioadă și o să treacă, pentru Cris a avut un alt impact, pe ea a afectat-o puțin mai mult. Acum, ca să ajungem la momentul despărțirii, a fost ceva pe care ea a simțit-o și a propus-o”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

”Mi-a luat foarte mulți ani”

Cristina Ciobănașu a avut și ea propria poveste cu privire la despărțirea de actor.

Actrița a confirmat că, într-adevăr, ea a fost cea care a pus punct relației, întrucât nu se mai regăsea deloc acolo.

Ruptura nu se produsese atunci, povestea actrița, ci în urmă cu mai mult timp, însă teama de a nu fi judecată nu i-a permis încă de pe atunci să-i spună „adio” fostului iubit, care acum formează aproape o familie cu actrița Oana Moșneagu, alături de care va păși în fața altarului în 2024.

„Mie mi-a fost foarte greu să spun „Nu mai vreau în relația asta”, mi-a luat foarte mulți ani. M-am simțit vinovată că nu mai vreau în relația asta. Din cauza asta, am stat și am zis că nu-s normală la cap și că trebuie să mă chinui în continuare să vreau, dar sufletul meu nu mai voia acolo.

Citește și Cristina Ciobănașu, discuție neașteptată cu Oana Moșneagu despre relația cu Vlad Gherman: „La început au fost semne de întrebare, au fost discuții”

Eu eram cea care se îndoia și își punea problema că eu distrug basmul, mă simțeam vinovată că nu mai vreau să fiu acolo. Am avut și presiunea oamenilor care ne vedeau să îmbătrânim împreună”, a declarat și Cristina Ciobănașu, în cadrul unei emisiuni.