Cristina Ciobănașu, discuție neașteptată cu Oana Moșneagu despre relația cu Vlad Gherman: „La început au fost semne de întrebare, au fost discuții”

Cristina Ciobănașu a dezvăluit ce discuție a purtat cu Oana Moșneagu la scurt timp după ce actrița a început o relație cu Vlad Gherman, fostul ei iubit.

06 iun. 2023, 19:25
Cristina Ciobănașu, discuție neașteptată cu Oana Moșneagu despre relația cu Vlad Gherman: „La început au fost semne de întrebare, au fost discuții”
Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, anunţ surprinzător la doi ani după ce s-au despărţit. "M-a sărutat pătimaş şi aia a fost!"

Sunt mai bine de doi ani de la despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, iar ambii și-au refăcut viața și sunt foarte fericiți în alte relații.

Cristina Ciobănașu a început o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Mureșan, iar Vlad Gherman cu Oana Moșneagu, colega din serialele „Fructul Oprit” și „Adela”.

Citește și Cine este soția lui Mihai Dedu. Cei doi sunt colegi și formează un cuplu de trei decenii jumătate

Recent, Critina Ciobănașu a dezvăluit ce a vorbit cu Oana Moșneagu după ce ea și Vlad au început o relație și ce favor i-a cerut fostul ei iubit. Actorul a rugat-o pe Cristina să participe la o discuție alături de el și Oana.

Până să-și oficializeze relația cu actorul, Oana Moșneagu a avut mari emoții, iar faptul că a purtat o discuție cu Cristina Ciobănașu a ajutat-o enorm.

“La început au fost semne de întrebare, au fost discuții. Oana a avut emoții când ei s-au combinat, pentru că nu știa cum o să reacționez eu, daca o să fiu ok, pentru că eram la același loc de muncă. Inițial, mi-a spus Vlad despre ei, i-am zis că mă bucur, apoi mi-a spus că Oana are niște emoții și mi-a spus să vorbesc eu cu ea. Am luat-o deoparte și i-am spus să se liniștească, că nu mai suntem împreună. Noi am încheiat lucrurile foarte frumos și ambii ne-am dorit să avem o relație bună, să rămânem o amintire frumoasă și să știm că ne putem baza unul pe altul”, a povestit Cristina Ciobănașu pentru Playtech.ro.

În ce relații au rămas Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Cei doi actori s-au cunoscut în 2011, pe platourile de filmare pentru „Pariu cu viața”. La scurt timp au început o relație și au devenit unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Citește și Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. Impresara își deschide un cazinou ca în Las Vegas: „Dacă ai creier, poți să faci orice gen de business”

Toată lumea credea că vor rămâne împreună pe viață și că se vor căsători, însă în 2021 au dat vestea despărțirii. Cu toate acestea, au rămas în relații bune după separare. De asemenea, cei doi prezintă împreună Happy Café, la Happy Channel, alături de Andreea Ibacka.

“E foarte bine. Este omul care mă cunoaște de când aveam 15 ani, este omul cu care am crescut, cu care am evoluat și avem foarte multe amintiri împreună. Desigur, a fost mai dificilă perioadă de după despărțire, dar am reușit să funcționăm, să rămânem prieteni. Nu am dorit să pierdem ceea ce am câștigat în 9 ani de relație. Am zis că nu putem fi prieteni la cataramă, este greu și ciudat, momentan este o relație de colegialitate, mă mai sună din când în când, mă întreabă ce mai fac, dacă sunt bine, așa mi se pare frumos”, a mai declarat Cristina Ciobănașu pentru sursa citată.