Cine a fost prima iubire a lui Gigi Becali. Declaraţii incendiare despre viaţa lor intimă

Dezvăluiri incendiare despre viaţa intimă a patronul Stelei, Gigi Becali. Într-un interviu pentru pentru un post de televiziune, Gheorghe Florescu, cunoscut drept regele cafelei, a declarat că Gigi Becali a avut o relaţie de cinci ani cu nepoata lui Gheorghe Gheorghiu Dej, cu care şi-ar fi pierdut virginitatea.

RomaniaTV.net
28 apr. 2012, 10:40
Cine a fost prima iubire a lui Gigi Becali. Declaraţii incendiare despre viaţa lor intimă

„Gigi Becali a avut o mare iubire, care a durat cinci ani, cu nepoata care a fost la un moment dat adoptată de Gheorghe Gheorghiu Dej (…) Doamna Camila Mândra Gheorghiu care a avut o mare iubire cu Gigi Becali”, povesteşte Florescu.

Gheorghe Florescu, fost gestionar în perioada comunismului, susţine că ştie aceste detalii despre viaţa intimă a lui Gigi Becali de la o clientă de-a sa, care era prietenă bună cu Camila Gheorghiu. Potrivit acestei prietene, Camila Gheorghiu este femeia cu care patronul Stelei şi-ar fi pierdut virginitatea.

„Gigi Becali venea de pe câmp, probabil încălţat cu ciorapii de lână împletiţi de măicuţa lui, şi nu s-a mai descălţat, a intrat în pat cu ciorapii ăia (…) A văzut mândra Camila – bine, mă, Gigi, cu ciorapii în pat? Însă când a vazut cearşaful, avea nişte semne care nu proveneau de la ea… şi a atunci a fost mândră, de aia îi zice Mândra, că ea l-a dezvirginat pe Gigi Becali”, mai spune regele cafelei.

Povestirile despre viaţa intimă a lui Gigi Becali nu s-au oprit aici. „Gigi Becali este un om foarte ruşinos, după spusele lui însuşi, el niciodată nu face sex cu lumina, el stinge întotdeauna lumina, inclusiv cu soţia lui”, a mai povestit Florescu.