Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida. Ambii făceau parte din lumea muzicii

Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida. Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate prezentatoare din România. Chiar dacă a ales să facă televiziune, nu a renunţat la muzică şi actorie.

15 iul. 2022, 16:34
Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida. Ambii făceau parte din lumea muzicii
Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida

Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida. Vedeta a devenit celebră datorită televiziunii, dar în 2002, când era o cântăreaţă aflată la început de drum, avea un iubit mai cunoscut decât ea. În acea perioadă, prezentatoarea participase la mai multe festivaluri de muzică şi tocmai câştigase un casting prin care devenise membră a trupei de fete Ho-Ra.

Cine a fost primul iubit al Mirelei Vaida

Pentru viitorii ei fani, avem o veste buna: Mirela este singura. Din februarie s-a despartit de iubitul ei, Claudiu de la No-Name„, scriau ziarele in 2003.

Primul iubit al Mirelei a fost Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, în mare vogă la vremea respectivă. Relaţia dintre cei doi a durat aproape un an, apoi fiecare a avut drumul său.

Mirela s-a măritat cu un om de afaceri, Alexandru Vaida, şi a ales calea televiziunii, în timp ce fostul iubit, Claudiu, s-a retras din muzică după dispariţia No Name.

Citeşte şi: Mirela Vaida a pierdut două sarcini: „Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil”. Vedeta vrea acum gemene!

Mirela Vaida, dezvăluiri despre al patrulea copil

Prezentatoarea TV a tot mărturisit în ultima vreme că îşi mai doreşte un bebeluş. Însă, până acum nu a rămas însărcinată şi nu vrea ca diferenţa să fie foarte mare între copii. “Mă gândesc că parcă deja se face diferența prea mare între cel mai mic și următorul care ar veni, Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare și după aceea te obișnuiești cu ei mari și nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată.

Eu mă consider o mamă tânără și m-am descurcat foarte bine cu toți trei. Pe mine nu mă sperie nici dacă vin 2, ceea ce ar fi foarte tare să vină doi o dată sau două o dată. Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse”, a declarat Mirela Vaida.