Mirela Vaida a pierdut două sarcini: „Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil”. Vedeta vrea acum gemene!

Mirela Vaida şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din viaţa ei. Vedeta a mărturisit că a pierdut două sarcini până la vârsta de 32 de ani.

25 iun. 2022, 23:40
Mirela Vaida a pierdut două sarcini: „Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil”. Vedeta vrea acum gemene!
Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Mirela Vaida a făcut dezvăluiri emoţionante în cadrul unui podcast online, realizat de Valentin Sanfira. Vedeta a vorbit despre pierderea celor două sarcini, momente care au dărâmat-o la vremea respectivă.

Mirela Vaida: Am pierdut două sarcini

Citeşte şi Mirela Vaida, prima reacţie după ce Antoanela i-a spart maşina: „Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare”

Prezentatoare tv şi-a dorit foarte mult să devină mamă. Puţine persoane ştiu că actriţa a pierdut două sarcini înainte să o aibă pe micuţa Clara. Vedeta a povestit că a pierdut unul dintre copii chiar în momentul în care se afla pe scenă, în timpul unui concert.

Un medic i-a spus chiar că dacă nu va deveni mamă până la vârsta de 35 de ani, va trebui să ia în calcul fertilizarea in vitro. Vestea a dărâmat-o pe vedetă, care nu înţelegea de ce nu poate duce o sarcină până la capăt. A mers chiar şi la biserici ca să se roage.

Cel care a sprijinit-o în acele momente grele a fost chiar soţul ei. Actriţa spune că fără el nu ar fi realizat nimic din ce are azi.

”Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți”, a povestit actriţa la podcastul lui Valentin Sanfira.

În momentul în care a rămas însărcinată pentru prima oară, vedeta s-a temut să le dea vestea cea mare apropiaţilor.

”Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deci doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani”, a mai mărturisit prezentatoarea de la Acces Direct.

Vedeta are trei copii minunați și nu exclude ideea de a fi, din nou, mamă.

„Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și 3 copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții.  Două fete aș mai face, două, dacă mi-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai..aș fi cea mai fericită. Am și nume pentru ele”, spunea vedeta recent, într-un interviu.

Citeşte şi Mirela Vaida, dezvăluirea momentului! Ce salariu primește prezentatoarea tv pentru emisiunea „Acces Direct”