Cine a fost ultima persoană care a vorbit cu Mălina Olinescu înainte de tragedie. Adevărata cauză a sinuciderii

Mălina Olinescu a murit pe 12 decembrie 2011, la 37 de ani, iar la acea vreme s-a zvonit că artista a luat decizia de a-și pune capăt zilelor din cauză că s-a despărțit de iubitul său, Sebastian Truță.

20 sept. 2023, 14:26
Cine a fost ultima persoană care a vorbit cu Mălina Olinescu înainte de tragedie. Adevărata cauză a sinuciderii
Cine a fost ultima persoană care a vorbit cu Mălina Olinescu înainte de tragedie. Adevărata cauză a sinuciderii

Mălina Olinescu s-a căsătorit în 2000 cu Dan Stesci, compozitor al trupei Compact. Cei doi au divorțat în 2007, iar motivul invocat de bărbat au fost crizele de personalitate ale artistei. Drama a marcat-o pe Mălina Olinescu, care ar fi intrat în depresie şi le spunea încă de atunci le spunea prietenilor ei că își dorește să moară! Mama ei,  Doina Spătaru, a dus-o la Spitalul Elias, unde a fost diagnosticată cu depresie anxioasă, iar tratamentul a cuprins o lungă listă de medicamente. Ulterior, Mălina Olinescu a început o relaţie cu Sebastian Truță, iar despărţirea de acesta ar fi fost factorul declanşator al tragediei, scrie Click!.

Citeşte şi: Lucian Viziru a dezvăluit de ce nu mai joacă în sezonul 3 din serialul Clanul. „Numai că lucrurile se schimbă”

„La un moment dat, am primit de la Procuratură dosarul anchetei. Știți, atunci la moartea sa, procurorii au venit acasă și au ridicat probe. Au luat telefonul și calculatorul ei și au verificat activitatea sa din acea noapte. Acolo, din convorbirile ei cu Sebi, acel băiat cu care ea era de vreo trei ani, s-a văzut că ei aveau unele discuții. În raportul de la Procuratură scrie clar că totul s-a întâmplat între 12:30-12:45. Ei bine, în urmă cu cinci minute, ea îi telefonase lui și apoi îi trimisese un mesaj. În sâmbăta aceea, în ziua de dinainte, Mălina avusese o criză puternică și el, iubitul, nu i-a răspuns, așteptând să îi treacă. Este clar că fata mea a trimis acel mesaj, nu încape îndoiala, dar este posibil să-l fi trimis pe fondul medicamentelor”, a declarat acum câţiva ani Doina Spataru.

„Un alt lucru important care m-a pus pe gânduri mi-a fost spus de procurorul de caz. Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă. Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice. S-au folosit substanțe speciale și așa le-au văzut. Așa că, eu nu pot să zic nici așa, nici așa. Uneori, înclin să cred ce mi-a spus procurorul, alteori pendulez gândindu-mă că totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicației”, a mai adăugat Doina Spataru.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu îl demolează pe Pescobar după ce a fost închisă Taverna Racilor! „Nu-mi convine să merg cu copiii mei acolo să mănânc stricat dintr-o bucătarie care arată ca o epavă!” VIDEO

În schimb, Paul Ciuci, liderul trupei Compact, a venit cu o altă variantă: „Nu a fost vorba de o sinucidere din motive sentimentale, pentru că a mai trecut printr-o despărțire și nu s-a sinucis. Motivul real e că nu mai era căutată și se simțea inutilă, viața ei fiind muzica. E o mare pierdere, pentru că avea o voce foarte bună”.