Lucian Viziru a dezvăluit de ce nu mai joacă în sezonul 3 din serialul Clanul. „Numai că lucrurile se schimbă”

Lucian Viziru a primit oferta de a juca în sezonul 3 din Clanul când încă locuia în Germania, doar că la mutarea în România nu a mai fost contactat de echipa care produce serialul de la Pro TV.

20 sept. 2023, 12:56
Lucian Viziru a dezvăluit de ce nu mai joacă în sezonul 3 din serialul Clanul. „Numai că lucrurile se schimbă”
Lucian Viziru a dezvăluit de ce nu mai joacă în sezonul 3 din serialul Clanul. "Numai că lucrurile se schimbă"

Lucian Viziru a dezvăluit de ce nu mai joacă în sezonul 3 din serialul Clanul. Artistul  a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai apare în sezonul 3 din serialul Clanul. A fost sunat când încă locuia în Germania, doar că la mutarea în România nu a mai fost contactat de echipa care produce serialul de la Pro TV. Totuşi, acesta nu are nimic de reproşat.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu îl demolează pe Pescobar după ce a fost închisă Taverna Racilor! „Nu-mi convine să merg cu copiii mei acolo să mănânc stricat dintr-o bucătarie care arată ca o epavă!” VIDEO

„Eu n-am sunat să îi întreb ce se întâmplă. Pe mine nu m-a sunat, după aia, nimeni. N-aș fi zis „Nu!”, dacă ar fi fost să fie. Uite că n-a fost. Dar proiecte o să mai fie, nu pot să vorbesc despre ele acum. Din fericire, e loc în lumea actoriei și pentru mine. Eram în Germania, mă gândeam că nu o să mă mai întorc niciodată în România și chiar îmi doream să nu mă mai întorc, numai că lucrurile se schimbă. În bine. Adică sunt mulțumit acum”, a declarat Lucian Viziru pentru Click!.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian. Sora regretatului artist face dezvăluiri bombă: „Îi era frică să dea telefon”

Lucian Viziru a mai jucat în trecut în telenovelele Regina și Lacrimi de iubire, dar și în alte filme românești, precum Supraviețuitorul și Poker. Acesta s-a întors în România după şapte ani pe care i-a petrecut alături de familia sa în Germania.