Cine a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbeşte lumea. Vedeta va prezenta alături de Bogdan şi Shurubel

Cine a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbeşte lumea. Astăzi, odată cu începerea noului sezon, telespectatorii s-au bucurat de prezența lui Bogdan Ciudoiu, Shurubel, dar și o nouă figură feminină din showbiz.

05 sept. 2022, 18:31
Cine a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbeşte lumea. Vedeta va prezenta alături de Bogdan şi Shurubel

Cine a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbeşte lumea. După o vară în care băieții au predat ștafeta și au fugit în vacanță, aceștia s-au întors fresh și cu multe zâmbete! Iar alături de ei se află şi Lili Sandu, cea care va prezenta alături de cei doi Bogdan Ciudoiu şi Shurubel.

Citeşte şi: Adela Popescu, condiții de lux în Republica Dominicană, pe perioada filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Stă într-o vilă uriașă, are bonă și șofer pentru copii și o persoană care le face cumpărăturile

Cine a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbeşte lumea

Incredibil că deja a trecut vara, au trecut zilele de vacanță și de leneveală, dar e momentul să ne adunăm și să ne apucăm de treabă. Deși, sincer, e o exagerare să o numesc treabă. Știți deja că e o distractie generală în platou și, în plus, anul ăsta ni se alătură una dintre cele mai reușite creații ale Domnului, Lili Sandu! Nu ne mai rămâne decât să ne distrăm și să aflăm împreună ce mai Vorbește Lumea la PRO TV”, declară Bogdan Ciudoiu la începutul noului sezon.

Colegul lui, Shurubel, adaugă: ”Sezonul ăsta îmi propun să o fac fericită pe mama, așa că o să îmi aranjez mai des barba și freza, o să port mai des sacouri și o să râd cu toată gura. De fapt, vreau să râd din tot sufletul și să râdă toți cei de acasă cu noi sau chiar de noi. Pentru mine, important e să te facem să simți că atunci când te uiți la Vorbește Lumea, parcă greutățile nu-s așa de grele și parcă tu ai mai multă energie să le infrunți zâmbind”.

Alături de Bogdan și Shurubel s-a alăturat și Lili Sandu: ”Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune și mai mult decât atât să mă alătur ca și prezentator unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea. Vorbește Lumea este un proiect de suflet și abia aștept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii și cu cei doi minunați, Shurubel și Bogdan!”.