Cine ar putea fi prima vedetă eliminată de la Bravo, ai stil! „Se îmbracă prost”

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este plină de tensiune, mai ales în condiţiile în care săptămâna viitoare urmează să se filmeze prima eliminare şi toată lumea aşteaptă verdictul juraţilor.    

RomaniaTV.net
29 ian. 2020, 14:17

Concurentele show-ului TV s-au împărţit deja în două tabere, iar multe dintre acestea s-au împrietenit. O mică gaşcă este formată din Maria Ilioiu şi Bianca Rus. De asemenea, există şi câtva concurente care nu se află momentan în nicio tabară şi aşteaptă cuminţi.

„Deja s-au făcut cel puțin vreo trei tabere. Tonciu și Calina, fata Catincăi Român, se află într-una, ele considerânu-se cele mai VIP dintre toate fetele din platou. În a două tabără, liderele ar fi soția lui Bogdan Vlădău – modelul internațional Gina Chirilă – care are mereu probleme din cauza sarcinii -, Raluca de la Bambi și Bianca Giurcanu, care se consideră o echipă a «finuțelor».

 Cu toate acestea, în mare pericol de eliminare se află Bianca Rus, care deşi face rating, are ţinute neinspirate şi îşi pierde şansele în emisiune. Prin urmare, aceasta se anunţă a fi prima vedetă eliminată de la „Bravo, ai stil”.

„Bia, deși este o finuță, nu se ridica la așteptările producătorilor și juriului. Ea aduce în emisiune nu numai ținute fake sau vechi – dar nu vintage – ci și foarte ieftine, foarte prost croite și care îi și stau și nasol. Și este și foarte încăpățânată, astfel că, deși stilista ei, cunoscuta Beatrice Dinu, care a ajutat și alte concurente, în alte ediții de la «Bravo, ai stil!», îi dă sfaturi prețioase, ardeleanca preferă să nu ia decât un obiect sau două din sugestiile făcute de Betty. Restul aruncă și își ia ea altceva, după cum o duce capul.” , susţin surse ale cancan.ro

Din câte se pare Ediția Celebrities a făcut cel mai mare rating dintre toate edițiile „Bravo, ai stil!” de până acum.