Cine ar putea să-ţi devină duşman, în funcţie de zodia ta

Este posibil ca un fost iubit să o urască pe nativa din Peşti. Descoperă cine îţi doreşte răul şi ce persoană din anturajul tău ar putea să-ţi devină duşman, în funcţie de zodia ta.

20 iul. 2013, 11:59
Cine ar putea să-ţi devină duşman, în funcţie de zodia ta

Rac. În cazul tău, o rudă îndepărtată ar putea să-ţi devină duşman. Moştenirile şi îndatoririle de familie ar putea să fie principalul motiv pentru asta.

Leu. Persoanele cu care te afli în directă competiţie ar putea să-ţi devină duşmani. Reuşitele tale în defavoarea lor sunt principalele motive pentru care te-ar putea urî.

Duşmanii nativilor din Fecioară pot fi persoane care se află în subordinea lor, care sunt obligate să le îndeplinească cerinţele.

Balanţă. Relaţii încheiate brusc, în condiţii tensionate i-ar putea transforma pe foştii parteneri în duşmani.

Scorpion. Secretele sunt cele care îţi pot aduce duşmani. Fie este vorba de secretele tale, folosite de cineva care are interese ascunse, fie chiar tu greşeşti, dezvăluind secretele cuiva.

Săgetător. O persoană care se află la distanţă, în altă localitate sau chiar în altă ţară, ar putea să-ţi fie duşman.

Capricorn. Este vorba în special de o persoană cu care ai încetat să mai colaborezi şi care poate fi invidioasă pe realizările tale sau nemulţumită de condiţiile în care v-aţi separat drumurile.

Vărsător. Un fost amic cu care ai intrat în conflict poate păstra o dorinţă ascunsă de răzbunare. Poate fi o situaţie destul de periculoasă, tocmai pentru că un fost prieten ştie multe detalii ale vieţii tale.

Peşti. Un fost iubit ar putea să se transforme în duşman, în cazul în care tu ai pus capăt relaţiei şi, mai ales, dacă ai făcut-o într-un mod greşit.

Berbec. Spiritul tău competitiv, energia şi entuziasmul cu care te implici în chestiunile profesionale ar putea fi pentru unii dificil de suportant, în special pentru cei cu care intri în competiţie directă.

Taur. Fosta iubită, soţie sau amantă a partenerului tău de viaţă ar putea să se numere printre principalele persoane care ţi-ar putea deveni duşmani.

Gemeni. Printre duşmanii tăi se poate număra un fost coleg de şcoală, liceu, facultate, sau o persoană care consideră că ţi-a fost mentor şi se teme că i-ai putea depăşi realizările.


loading...