Cine e frumoasa doctoriță ucisă de soțul gelos în Hunedoara. Bărbatul nu a putut să accepte despărțirea de parteneră

O tânără doctoriță de 31 de ani și-a pierdut viața, după ce soțul ei gelos a strangulat-o. Apoi s-a zgâriat cu un cuțit în zona inimii, într-o tentativă de sinucidere.

11 dec. 2023, 13:46
Cine e frumoasa doctoriță ucisă de soțul gelos în Hunedoara. Bărbatul nu a putut să accepte despărțirea de parteneră

S-a întâmplat în cartierul Aeroport din Petroșani, unde Laura lucra ca medic veterinar. Robert Ștefan (30 de ani) fusese plecat o perioadă în Irlanda, iar când s-a întors a mers la cabinetul tinerei să discute despre relația lor. Doctorița i-a spus că nu mai vrea să fie împreună, însă brăbatul nu a acceptat refuzul, așa că a atacat-o și a ștrangulat-o.

Citește și O nouă crimă îngrozeşte România. Doctoriţă de 31 de ani, ucisă de prietenul gelos

Când și-a dat seama ce a făcut, cuprins de remușcări, a sunat o rudă din Irlanda și i-a spus ce a făcut. Femeia a sunat imediat la 112, iar un echipaj de la Poliția Petroșani a ajuns la imobilul unde se anunțase crima și l-au găsit pe suspect cu răni pe corp și cu o funie în jurul gâtului.

Un subofițer pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Petroșani, aflat în misiune de sprijin, a tăiat funia și l-a salvat pe sus­pect. Înainte de a co­mite teribila faptă, individul ar fi con­su­mat o serie de subs­tanțe interzise, as­pect care urmează să fie stabilit cu exac­titate de specialiștii din cadrul Ser­viciului de Medicină Le­gală Hunedoara, în urma analizelor de specialitate. Robert Ștefan a fost dus la Spitalul de Urgență Petroșani și tratat pentru rănile superficiale fiind în per­ma­nență păzit de polițiștii din Petroșani, dar a refuzat internarea. Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță și dus în arestul IPJ Hunedoara, fiind cercetat pentru omor de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

”A fost comis un omor de către o perspană de sex masculin în vârstă de 30 de ani, victima este o femeie în vârstă de 30 de ani. Fapta a avut loc într-un cabinet veterinar, fără legătură cu serviciul victimei, care era medic veterinar. Prezumtivul autor a avut apoi o tentativă de sinucidere, dar întrucât rănile sunt superficiale, el fiind investigat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, a fost preluat de organele de poliţie şi la această oră este audiat de procuror, care poate lua măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia”, a declarat Sanda Draia.

Citește și Declarații cutremurătoare făcute de mama uneia dintre cele două adolescente care s-au sinucis. „Era foarte deschisă cu mine, îmi povestea tot ce se întâmpla”