Cine e nepotul lui Becali, despăgubit cu 65 milioane euro? Află totul despre misteriosul personaj

Nepotul lui Gigi Becali, pe numele căruia Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprie­tăţilor a eliberat un titlu de despăgubire în valoare de 65 milioane euro, deţine împreună cu tataăl său 93% din clubul Steaua.

02 iul. 2013, 06:28
Cine e nepotul lui Becali, despăgubit cu 65 milioane euro? Află totul despre misteriosul personaj

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprie­tăţilor (ANRM) a eliberat vinerea trecută un titlu de despăgubire în valoare de aproape 300 milioane lei pentru unul dintre nepoţii lui Gigi Becali, în contul unei suprafeţe de 21 de hectare de teren pe care acesta o revendica în comuna Voluntari.

Jurnaliştii de la cancan.ro au aflat că beneficiarul celor 65 de milioane de euro este fiul uneia dintre surorile lui Gigi Becali şi se numeşte Vasile Geambazi. El are numai 32 de ani, iar unchiul său i-a lăsat frâiele celor mai importante afaceri ale familiei.

Împreuna cu tatăl lui, Constantin Geambazi, Vasile deţine 93% din clubul Steaua. Mai mult, Vasile Geambazi administrează şi firma Arcom, în portofoliul căreia se află multe dintre terenurile lui Gigi Becali. Mai mult, el conduce şi cea mai mare seră din Europa, pe care Gigi Becali la Popeşti-Leordeni.

În urmă cu câţiva ani, presa scria că după ce şi-a cumpărat un Rolls Royce, Becali i-a făcut cadou vechea sa limuzina, Maybach, chiar lui Vasile Geambazi.