Cine e și cum arată Paul, tânărul din Galați care i-ar fi distrus fericirea lui Liviu Dragnea. Cu cine s-a iubit Irina ani de zile

Subiectul momentului, despărțirea dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea, ocupă primele pagini ale ziarelor, iar românii sunt tot mai curioși să afle detalii picante despre ce s-a întâmplat.

09 dec. 2021, 21:33
Cine e și cum arată Paul, tânărul din Galați care i-ar fi distrus fericirea lui Liviu Dragnea. Cu cine s-a iubit Irina ani de zile

Paul, tânărul din Galați cu care Irina l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea, e sportiv, are ochii albaștri și are o familie frumoasă.

Irina Tănase ar fi avut o relație cu Paul cu mai mulți ani în urmă, iar când tinerei i-a fost cel mai greu aceștia ar fi reluat legătura. Amândoi au încercat să ascundă relația pe care reluat-o, atât de Liviu Dragnea, cât și de soția lui Paul.

Au apărut, în ultimele zile, și o mulțime de mesaje pe care și le trimiteau Irina și Paul.

Irina: Ți-e dor de ț@#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic

Paul: Într-o zi când nu e T.

(…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

Irina: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

Amantul: OK.

Irina Tănase, dezvăluiri incredibile despre despărțirea de Liviu Dragnea! „Mi s-a întâmplat să intru în vila lui Codrin Ștefănescu și să rămân acolo două ore”. Rugămintea fierbinte a tinerei

Paul, interesat de banii lui Liviu Dragnea

Paul e fiul unui afacerist cunoscut din Galați. El și Irina ar fi fost împreună acum câțiva ani, dar totul s-ar fi terminat fiindcă ea își dorea o relație serioasă, iar el o aventură. Între timp Paul s-a căsătorit cu o tânără superbă.

Ar fi reluat legătura cu Irina atunci când Liviu Dragnea se afla în închisoare, iar ea se simțea singură. Întâlnirile lor ar fi continuat și când fostul social-democrat a fost eliberat. Potrivit unor surse, Paul era interesat de banii lui Dragnea, iar Irina nu se sfia să îi ofere. În discuțiile lor care au ajuns pubilce, el o întreba în repetate rânduri dacă a făcut rost de bani, iar tânăra parteneră de viață a politicianului îi spunea că mai are de așteptat, pentru că sunt unele probleme. Dar îl asigură că o sumă importantă îi va intra în cont.

Paul: Iub, cf? De bani ai mai făcut rost?

Irina: Nu, că strâmbă din nas la orice. Când vin, o să-ți dau cash, că o să-mi bage bani. 10 mii.

EXCLUSIV | Codrin Ştefănescu confirmă că Liviu Dragnea s-a despărţit de Irina Tănase. „A spus-o clar. A făcut o declaraţie fără echivoc”