EXCLUSIV | Codrin Ştefănescu confirmă că Liviu Dragnea s-a despărţit de Irina Tănase. „A spus-o clar. A făcut o declaraţie fără echivoc”

Codrin Ştefănescu a confirmat, marţi seara, în direct la România Tv, că Liviu Dragnea s-a despărţit de Irina Tănase, precizând că fostul lider PSD a luat "decizia singur" şi a făcut "o declaraţie fără echivoc" legat de ruperea relaţiei amoroase.

07 dec. 2021, 22:19
EXCLUSIV | Codrin Ştefănescu confirmă că Liviu Dragnea s-a despărţit de Irina Tănase. „A spus-o clar. A făcut o declaraţie fără echivoc”
Irina Tănase, prima reacţie despre despărţirea de Dragnea

Codrin Ştefănescu, prietenul lui Liviu Dragnea, a adus clarificări după ce în spaţiul public au apărut informaţii că fostul lider PSD ar fi pus capăt relaţiei cu Irina Tănase.

„Legat de relaţia lui cu Irina, chiar dacă aş şti detalii, n-aş putea să le spun public. Nu mă bag în viaţa personală, mai ales viaţa personală a prietenilor mei.

Nici n-am intenţia să mă implic în viaţa privată a prietenilor mei, cu atât mai puţin în viaţa lui Liviu Dragnea. E o decizie pe care a luat-o singur şi a şi publicat-o. Sper că lucrurile sunt lămurite.

A spus-o clar. A făcut o declaraţie fără echivoc, că deciziile în viaţă şi le ia singur. Spune că viaţa personală a oricui trebuie să rămână privată”, a declarat Codrin Ştefănescu, în direct la România TV.

Citeşte şi: Unde a decis ”să fugă” Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. Fostul lider PSD încearcă să își găsească liniștea: S-a hotărât ce o să facă la întoarcerea în București!

Reacţia lui Codrin Ştefănescu vine după ce Liviu Dragnea a dus clarificări legat de despărţirea de Irina Tănase, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook.

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. OrLiviu Dragnea s-a despărţit de Irina Tănaseice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a scris Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, prima reacţie despre despărţirea de Irina Tănase. „Există schimbări în viața fiecăruia”