Cine era studenta care a murit în accidentul aviatic din Apuseni FOTO

Studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa, era în anul V la Institutul Medico-Militar din București. Ea făcea practică la spitalul Fundeni și a plecat ca voluntar împreună cu echipa de transplant.

21 ian. 2014, 10:44

Una dintre cele două persoane decedate în accidentul de avion din județul Cluj este o studentă de 23 de ani, de la Institutul Medico-Militar, pe nume Aurelia Ion, potrivit b365.ro. Ea se afla în avion ca voluntar în cadrul programului de transplant.

Tânăra era din Bucureşti, iar după ce i se face autopsia la Alba, va fi adusă în Capitală şi depusă la Capela Spitalului Militar.

VEZI ŞI Adrian Iovan, IMAGINI ŞOCANTE cu pilotul între fiarele contorsionate ale avionului GALERIE FOTO

Pe pagina de Facebook a studentei la medicină, se află un citat din Mahtma Gandhi: „Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it” (Orice ai face va fi nesemnificativ, dar este foarte important să faci acel lucru).

Colegii ei de la Institutul de Medicină Militară, ca și cei de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila și-au schimbat fotografia de profil cu un pătrat negru, în semn de doliu. Mesajele de condoleanțe ale colegilor au început, apoi să curgă.

CITEŞTE ŞI Ultimul DIALOG dintre Adrian Iovan şi turnul de control, înainte de prăbuşire. ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA

Studenta care şi-a pierdut viaţa, luni, în accidentul aviatic produs în Munţii Apuseni a fost găsită în stop cardio-respirator de către echipajele care au ajuns la faţa locului, avea multiple fracturi şi traumatisme şi hipotermie severă, a declarat medicul şef al UPU Cluj, Adela Golea.

S-a încercat resuscitarea tinerei pe toată durata intervenţiei de coborâre a celorlalte cinci victime, însă manevrele au eşuat.