Cine este actorul român care îl va juca pe Donald Trump în tinerețe, în filmul „The Apprentice”! Face furori peste Ocean

Surpriză de proporții în cinematografia americană. Un român va interpreta rolul lui Donald Trump în anii tinereții în viitorul film „The Apprentice”. Este vorba despre actorul Sebastian Stan care în aceste momente face furori peste Ocean și vrea ca totul să iasă ca la carte.

01 dec. 2023, 20:23
Cine este actorul român care îl va juca pe Donald Trump în tinerețe, în filmul „The Apprentice”! Face furori peste Ocean
Cine este actorul român care îl va juca pe Donald Trump în tinerețe, în filmul „The Apprentice”! 

Cine este actorul român care îl va juca pe Donald Trump în tinerețe, în filmul „The Apprentice”! Alături de Sebastian Stan în „The Apprentice”, filmul care documentează ascensiunea lui Trump în anii ’70 și ’80, vor juca și Jeremy Strong în rolul lui Roy Cohn și Maria Bakalova în rolul Ivanei Trump.

Citește și Doliu uriaș în lumea filmului românesc! Actorul Ion Roxin a murit la vârsta de 85 de ani

Cine este actorul român care îl va juca pe Donald Trump în tinerețe, în filmul „The Apprentice”!

În trecut, actorii Brendan Gleeson, Alec Baldwin și Darrell Hammond l-au interpretat magistral pe Trump, iar acum a venit rândul românului nostru să arate ce poate. Producția filmului regizat de Ali Abbasi a început chiar săptămâna acceasta.

Sebastian Stan, în vârstă de 41 de ani, nominalizat la premiile Emmy, va juca alături de Jeremy Strong, 44 de ani, starul din „Succession”, care îl interpretează pe Roy Cohn, regretatul avocat și mentor al lui Trump, dar și de actrița nominalizată la Oscar, Maria Bakalova, în vârstă de 27 de ani, care o va interpreta pe Ivana Trump.

”Viitorul film este o explorare a puterii și ambiției, plasată într-o lume a corupției și înșelăciunii. Este o poveste mentor-protejat care trasează originile unei dinastii americane. Plină de personaje mai mari decât viața, dezvăluie costul moral și uman al unei culturi definite de învingători și învinși”. Scenariul îi aparține scriitorului Gabriel Sherman, autorul cărții din 2014 „The Loudest Voice in the Room: How the Brilliant, Bombastic Roger Ailes Built Fox News – and Divided a Country”, a relatat publicația Variety.

În aceste momente, Sebastian Stan este în plină ascensiune din punct de vedere profesional peste Ocean. Până în prezent, actorul român a obținut nominalizări la Emmy și Globul de Aur, după ce a interpretat rolul lui Tommy Lee în serialul „Pam & Tommy de pe Hulu”. Stan a fost văzut în mai multe filme anul trecut, printre care Dumb Money, Sharper și Ghosted.

Timp de zeci de ani, fostul președinte al SUA a fost parodiat în emisiunea „Saturday Night Live” de pe NBC, de actori precum Alec Baldwin, Darrell Hammond, Jason Sudeikis, Taran Killam și regretatul Phil Hartman.

Citește și Glicemia normală, pe vârste. 10 factori care influențează nivelul zahărului în sânge