O elevă din Ploieşti, fiică de preot, a încercat să-şi ucidă cea mai bună prietenă. Planul diabolic pus la cale de adolescentă

O elevă din Ploieşti, fiică de preot, a pus la cale un plan criminal diabolic. Adolescenta a vrut să-și ucidă cea mai bună prietenă. I-a dat cu spray paralizant în faţă și a vrut să o atace cu o bâtă și un cuțit. Agresoarea a fost arestată preventiv, dar acum s-a întors la liceu și se pregătește de bacalaureat.

28 mart. 2019, 07:18
O elevă din Ploieşti, fiică de preot, a încercat să-şi ucidă cea mai bună prietenă. Planul diabolic pus la cale de adolescentă

Eleva de clasa a XII-a, fiica unui preot din Urlați, a vrut să-și ucidă cea mai bună prietenă, scrie adevarul.ro. Ea este elevă la un colegiu de prestigiu din Ploiești și este cunoscută drept o fire rebelă, independentă și nonconformistă. Cele două tinere au locuit o perioadă împreună într-un cămin din Bucureşti, dar au revenit recent la Ploieşti, cel mai probabil din lipsă de bani. Presa locală scrie că între victimă și agresoare ar fi existat chiar și o relație amoroasă.

Agresoarea era supărată că prietena o vorbea de rău şi o făcea de râs în fața celorlalți prieteni. A chemat-o pe victimă în apartamentul în care locuiește cu chirie. După o discuție de mai bine de o oră, se pare că fiica de preot i-ar fi spus prietenei că are o surpriză pentru ea şi a invitat-o în dormitor. A rugat-o să se întindă pe pat şi să închidă ochii. A luat dintr-un dulap un spray iritant lacrimogen şi l-a descărcat spre faţa fetei care stătea întinsă pe pat. Aceasta s-a speriat, a început să ţipe. Cearta a continuat până ce agresoarea a luat o bâtă de baseball şi a lovit-o pe cealaltă fată de mai multe ori în cap. Strigătele de ajutor ale victimei au fost auzite de un vecin, un poliţist aflat în timpul liber, care a încercat să intre cu forţa în apartament. Din păcate, însă, el nu a reuşit, dar a sunat la 112 unde a cerut ajutor. Victima a reuşit să scape din casă şi a cerut şi ea ajutor vecinilor.

Eleva violentă își pregătise un adevărat arsenal pentru crimă: pe lângă bâta de baseball si spray-ul paralizant, avea un cuţit si mai multe pungi de gunoi.

Citeşte şi Român omorât în bătaie în Italia, pentru că făcea zgomot. Cum au vrut ucigaşii să-i păcălească pe poliţişti

La audieri, fata preotului a recunoscut planul crimei şi a fost arestată preventiv pentru tentativa de omor. Ulterior, procurorii au schimbat încadrarea juridică în “loviri şi alte violente”, iar eleva a fost eliberată și s-a întors la cursuri, fiind cercetată în libertate. Are interdicția de a părăsi țara și să se mai apropie de fata agresată. Adolescenta se pregătește acum pentru examenul de bacalaureat.