Cine este agresorul lui Gelu Voican Voiculescu. Primele imagini cu acesta, Poliţia l-a identificat FOTO

Agresorul lui Gelu Voican Voiculescu este căutat încontinuare de autorități după incidentul de sâmbătă, din Piaţa Universităţii.

21 dec. 2019, 15:13
Cine este agresorul lui Gelu Voican Voiculescu. Primele imagini cu acesta, Poliţia l-a identificat FOTO

UPDATE. Agresorul a fost identificat. „Este un bărbat de 68 de ani şi urmează să fie audiat”, a transmis Poliţia Capitalei.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Gelu Voican Voiculescu a fost bătut până la sânge, scuipat și alungat de revoluționari, sâmbătă, în Piaţa Universităţii. Scenele violențe s-au petrecut chiar sub ochii jandarmilor dar și ai viitoarei soții, mai tânără cu 40 de ani.

Citeşte şi Gelu Voican Voiculescu, lovit şi huiduit în Piaţa Universităţii: „Criminalule! Comunist împuţit! La puşcărie!”

Incidentul s-a produs în Piaţa Universităţii la o activitate de comemorare a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989. La ora 12:15, pe timpul slujbei religioase, o persoană a fost lovită cu un obiect în zona capului. În acele momente de îmbulzeală, a fost necesară intervenţia forţelor de ordine, prezente pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru a-l scoate din zonă pe cel accidentat. La acest moment, se fac demersuri în vederea identificării agresorului„, a transmis Jandarmeria.

Poliţia îl caută acum pe principalul agresor şi a făcut publice primele imagini cu acesta.