Cine este amanta dictatorului Lukașenko. Tânăra Miss Belarus, de numai 23 de ani, care l-a îngenuncheat pe tiranul Ucrainei

Amanta dictatorului Lukașenko este cu 43 de ani mai tânără decât partenerul ei, iar frumusețea ei i-a adus un titlu de Miss Belarus.

26 mai 2021, 23:26

Amanta dictatorului Lukașenko, Maria Vasilevich, este o tânără de doar 23 de ani care l-a fermecat pe dictator, în ciuda faptului că acesta este căsătorit încă din 1975 și are și doi copii cu soția sa.

Aleksandr Lukașenko a atras atenția nu numai din cauza politicii sale tiranice, ci și din cauza unei relații extraconjugale destul de mediatizate cu o frumoasă tânără, cu 43 de ani mai tânără decât el, care a fost și deținătoarea și titlului de Miss Belarus în 2018.

Lukașenko este căsătorit cu Galina și are doi copii cu aceasta, pe Viktor în vârstă de 43 de ani și pe Dmitry de 39 de ani, elatează Alephnews.

Se pare că marele tiran din Ucraina este prins în mrejele tinerei Maria Vasilevich, în vârstă de 23 de ani care ar putea să-fie chiar nepoată, iar liderul politic s-a afișat fără niciun fel de rușine alături de noua sa cucerire de mai multe ori.

Amanta dictatorului Lukașenko urmează o carieră în Parlamentul Ucrainei

Unul dintre evenimentele unde prezența controversatului cuplu a lăsat spectatorii cu gura căscată, a fost chiar Campionatul Mondial de fotbal din Rusia, din 2018, deoarece Maria Vasilevich este o mare pasionată de fotbal.

Președintele Aleksandr Lukașenko a reușit să-și manifeste influența asupra destinului amantei sale, dictatorul a îndrumat-o pe tânără de 23 de ani către o carieră politică în Parlamentul Ucrainei, deși aceasta nu are vreo experiență în acest domeniu.