Cine este bărbatul alături de care Andreea Antonescu își petrece timpul după despărțirea bruscă de tatăl mezinei sale

Pentru Andreea Antonescu familia este întotdeauna cea mai importantă și nu ratează nicio șansă să le arate oamenilor care o apreciază acest lucru. Recent, vedeta a postat o fotografie cu unul dintre cei mai importanți bărbați din viața ei.

27 mart. 2023, 08:55
Cine este bărbatul alături de care Andreea Antonescu își petrece timpul după despărțirea bruscă de tatăl mezinei sale

Andreea Antonescu anunța recent că s-a despărțit de tatăl fetiței sale celei mici la doar trei luni de la nașterea acesteia. Vestea a fost una neașteptată, mai ales pentru că nu au dat vreodată de înțeles că ar avea probleme în relație.

La scurt timp după ce a făcut anunțul, vedeta le-a arătat fanilor săi cine este bărbatul care este alături de ea și o ajută cu cea mică. Andreea Antonescu se concentrează acum pe îndatoririle pe care le are ca mamă de două fetițe, dar mai ales pe cele specifice unui părinte de copil mic. Aceasta este susținută necondiționat de familia sa și are o relație foarte bună cu apropiații ei.

Citește și: Ce avere are Andreea Bălan. Sexy concurenta de la America Express are motive de laudă

Andreea Antonescu le-a arătat fanilor din mediul online că fratele ei, Răzvan, este mereu alături de ea, atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Cei doi au o relație specială, se ocupă împreună de micuța fetiță a artistei și se bucură de fiecare clipă petrecută în compania unui altuia.

„Bebelina doarme dusă de 2 ore, iar eu și Răzvan ne topim de iubire lângă ea”, a scris Andreea Antonescu, în dreptul unei poze în care apare alături de micuța ei și fratele său.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub au dat lovitura în America. Anunțul făcut de actor. Niciodată în România nu ar fi avut o asemenea șansă

De ce s-a despărțit Andreea Antonescu de tatăl fetiței

Vedeata a declarat că principalul motiv pentru care au ajuns să ia această decizie a fost nepotrivirea de caracter.

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit și dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur și simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separat decât îmrpreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate și așa, și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separat, dar să avem grijă de fetiță, pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Știu, sună clișeic, dar chiar așa este”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit WOWbiz.ro.