Ce avere are Andreea Bălan. Sexy concurenta de la America Express are motive de laudă

Andreea Bălan a revenit în atenția publicului larg prin intermediul reality show-ului „America Express", în cadrul căruia a reușit să ajungă în finală. Participarea la această emisiune i-a adus un plus de vizibilitate, dar și de bani. Componenta trupei Andre a demonstrat de-a lungul timpului știe să atragă banii.

26 mart. 2023, 19:21

Cântăreața care a devenit cunoscută prin piese precum „Lasă-mă papa la mare!” sau „Moșule, ce tânăr ești!” a ajuns la vârsta de 38 de ani și încă nu a dispărut din showbiz. Celebra cântăreață a reușit să rămână mereu „de actualitate” și să atragă banii precum un magnet.

1998-2002 a fost apogeul trupei Andre. Au lansat nu mai puțin de șapte albume. Pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu a urmat o perioadă de liniște în privința acestui proiect. Cele două cântărețe au făcut carieră solo, dar de câțiva ani, s-au reunit în Andre. Astfel, ocazional, susțin concerte împreună, cele două „Andre”.

 

Andreea Bălan știe să facă bani. Vedeta are o avere impresionantă. Cu ce a rămas după divorțul de actorul George Burcea

 

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a participat la „Dansez pentru tine”, atât în România, cât și în America de Sud. De asemenea, ea a pozat în reviste pentru bărbați, a fost jurat la „Te cunosc de undeva” și a susținut concerte în toată țara, la evenimente publice și private. Munca făcută cu pasiune a ajutat-o să câștige sume importante de bani pe blonda sexy.

Presa de cancan susține că după divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a rămas cu o locuință evaluată la peste 500.000 de euro, un apartament de peste 100.000 de euro și o casă în valoare de peste 90.000 de euro. De aseemena, Andreea Bălan mai deține trei mașini scumpe, la care se mai adaugă sume importante în conturile bancare și alte investiții.

VEZI AICI -> Drama care a făcut-o pe Andreea Antonescu să se împace cu Andreea Bălan