Cine este bărbatul care i-ar fi spart casa Georgianei Lobonţ. Georgiana şi soţul ei au anunţat că divorţează la scurt timp după ce s-au întors din vacanţa în Maldive

Georgiana Lobonţ şi Rareş Ciciovan au decis să-şi spună adio imediat ce s-au întors din vacanţa petrecută în Maldive. Şapte ani de căsnicie s-au destrămat într-o clipă. Nici faptul că au doi copii pe care îi iubesc până la cer şi înapoi nu i-a mai putut ţine împreună.

17 ian. 2023, 12:45
Cine este bărbatul care i-ar fi spart casa Georgianei Lobonţ. Georgiana şi soţul ei au anunţat că divorţează la scurt timp după ce s-au întors din vacanţa în Maldive

Cel care a decis că drumul lor nu mai poate continua în această formulă este Rareş, care a şi oferit primele declaraţii referitoare la nefericitul eveniment. Bărbatul a mărturisit că nu este prima dată când s-a gândit la divorț, dând de înţeles că problemele dintre ei sunt unele vechi.

Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie”, a declarat soțul Georgianei Lobonț, pentru spynews.ro.

Rareş a exclus o eventuală împăcare cu Georgiana.

Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, a mai declarat soțul Georgianei Lobonț pentru sursa citată.

Citeste si Povestea unică a Icoanei făcătoare de minuni de la mănăstirea Nicula. Georgiana Lobonț a povestit cât de mare e puterea ei!

Cei doi şi-au început anul cu o vacanţă în Maldive, acolo unde au plecat cu cei doi copii și câțiva prieteni. Georgiana a postat o grămadă de fotografii şi de videouri din vacanţă, în care apare foarte fericită alături de soţ şi de copii. Nimic nu ar fi dat de bănuit că, pe final de vacanţă, îşi vor spune adio.

Mai mult decât atât, artista nu pare să fie afectată de faptul că soțul ei divorțează. Georgiana Lobonț a postat un filmuleț în care cântă o melodie alături de Armin Nicoară, care i-a dat și un pupic pe obraz.

Cine este bărbatul care i-a spart casa Georgianei Lobonţ

Cel mai recent video postat de Georgiana Lobonţ pe Instagram este unul în care apare alături de finul ei, Armin Nicoară, în care anunţă că vor lansa împreună o melodie nouă.

Deşi Georgiana Lobonţ este naşa de cununie a lui Armin Nicoară, de-a lungul timpului finul a făcut glume care de care mai deocheate cu naşa, insinuând ideea că nu i-ar displăcea o relaţie cu aceasta. N-ar fi, astfel, exclus ca unul dintre motivele care să fi dus la divorţul Georgianei să fie relaţia cu colegul ei de breaslă Armin Nicoară. Glumeț din fire, Armin Nicoară  a mărturisit că ar petrece o noapte nebună cu artista. Saxofonistul spune că i-ar plăcea să urmeze o vorbă din bătrâni, dar știe că nașa nu se lasă.

Citeste si Claudia Puican este foarte permisivă în căsnicia cu Armin Nicoară. Ce condiție îi pune totuși soțului

”Armin: M-a întrebat cineva cu cine ai vrea să mergi acum într-o cameră de hotel?

Georgiana: Nu mai zice acum nimic.

Armin: Și am spus – cu nașa Georgiana. Să nu se supere pe mine, dar adevărat vă spun (n.r. râde). Asta trebuie să o bucure pentru că este nașa mea frumoasă și extraordinară.

Georgiana: Dacă nu eram ok nu îți mai trebuia nici cameră (n.r. râde).

Armin: Hai, Georgiana, hai! Mie chiar îmi plăcea să merg să probez, dar dacă nașa nu vrea…

Georgiana: Nașa nu, că nu-i voie cu nașa. Nașa-i măritată, are doi copii. Tu trebuie să iei exemplu de la nașa, să fii un băiat serios. Cu capul pe umeri”, este dialogul purtat de nașa Lobonț și finul Armin, conform Fanatik.