Claudia Puican este foarte permisivă în căsnicia cu Armin Nicoară. Ce condiție îi pune totuși soțului

Claudia Puican s-a căsătorit luna trecută cu Armin Nicoară. Cei doi se iubesc foarte mult, iar Claudia este foarte permisivă în relația cu soțul ei.

10 nov. 2022, 16:27
Claudia Puican este foarte permisivă în căsnicia cu Armin Nicoară. Ce condiție îi pune totuși soțului

Claudia Puican s-a căsătorit luna trecută cu Armin Nicoară. Cu toate că multe femei nu prea sunt așa de înțelegătoare cu soții lor sau poate în unele cazuri sunt foarte posesive, Armin Nicoară se poate lăuda cu o soție de excepție.

Claudia Puican este foarte permisivă cu soțul ei

Aceasta îi permite soțului ei să se vadă și cu alte femei.

„Claudia, tot timpul mi-a dat voie, adica nu a fost gen să mă ascund de ea, să zic că mi-e frică de ea că am fost la altă fata și așa mai departe. Acum a fost o dată, într-adevăr, la început de relație când m-a prins. Am venit de la eveniment și aveam în sacou niște treburi iar ea, când mi-a luat sacoul să mi-l calce și să mi-l aranjeze a zis:”Ce-s cu astea?”, eu am încercat să o mint, iar după cinci minute mi-am dat seama și i-am zis care e situația, iar ea mi-a zis:”păi de ce nu mi-ai zis din prima?”, și nu pot să zic că a fost o ceartă sau ceva.”, a povestit Armin Nicoară la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Armin Nicoară se poate considera cel mai fericit om de pe pământ și asta pentru că soția lui este de acord cu orice face el.

„Am multe cunoștințe și mulți prieteni și mulți colegi pe care îi văd că se ascund, le e frică, că văd la mine ce fac. Alți bărbați, nici măcar cu privirea nu cred că au voie să se uite, dar ce fac eu…n-au nicio șansă, dacă fac treaba asta nu mai calcă pe acasă.”, a mai spus Armin Nicoară.

Cu toate că sunt foarte uniți  și formează o echipă sudată pe plan personal și nu numai, Claudia Puican îi pune totuși o condiție de bază soțului ei.

„Vedeți că acceptă orice situație, că doar mă vedeți ce fac pe unde merg și cum sunt. Așa e și stilul meu de viață. Am stat noi și am discutat într-o seară și zice: „uite care e treaba, am eu așa un film de-al meu și nu ar fi o problemă să te duci și să așa, dar mi-aș dori foarte mult … zi cu cine vrei, vrei pe aia sau pe cealaltă?” Că vede că mai dau like-uri la o fată și zice: „dacă vrei cu respectiva, eu te las, dar vreau să fiu și eu acolo”, și zic bun, hai, vedem care e situația.”, a mai spus Armin Nicoară la Antena Stars.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil: „Uită-te câtă sunt eu”

Citește și: Andreea Bălan nu va boteza copilul Andreei Antonescu: „De data asta, nu voi fi naşă”