Cine este bărbatul care stătea cu mâinile în buzunare când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces și au revenit în centrul atenției după ce pe 23 septembrie s-au bătut în plină stradă.

29 sept. 2022, 11:03

După ce s-au bătut pe strada din Snagov pe care se află vila în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au locuit impreună, în aceeași zi, în jurul orei 19:30 au mers la poliție pentru a se reclama reciproc pentru agresiune. Pe internet au apărut mai multe filmări făcute chiar de finul Aneimariei, ulterior apărând și un clip video înregistrat de o cameră de supraveghere.

În filmare se observă un bărbat care apare la un moment dat în cadru, dar nu intervine în nici un fel în altercația dintre cei doi, chiar dacă, cu mâinile în buzunare, se apropie de ei.

Conform mai multor surse, persoana care coboară din mașina lui Laurențiu Reghecampf și nu se bagă în bătaia dintre cei doi nu este nimeni altul decât șoferul antrenorului.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, lăudat în Azerbaidjan, după circul cu Anamaria Prodan: „Se poate închide ochii la așa ceva!”

„Nu s-a întâmplat nimic, s-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată. În ţara asta, dacă eşti persoană publică, eşti apărată, legea nu-şi face treaba cum trebuie. Dacă se făcea ceva când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră, nu mai ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare. Poliţia nu vrea să ia probe de sânge, se uită zâmbind, pentru că noi suntem celebrităţi. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă şi să vină poliţia şi să îşi dea seama că au greşit că nu au luat prima dată măsuri.

A venit şi a început să înjure, mi-a înjurat finul, ne ameninţă pe toţi. Gata, s-a terminat, am tăcut până acum pentru că suntem persoane publice şi ar trebui să fim un exemplu, iar copilul meu suferă. A venit astăzi, după atâtea luni de zile şi l-a ameninţat că îl ia cu forţa. M-a lovit, mi-a zis că mă omoară şi că mă bagă cu forţa la puşcărie.

Bebeto l-a rugat să plece din casă în secunda doi, pentru că a intrat în casă prin efracţie. Îmi doresc acest divorţ mai mult decât orice pe pământul ăsta„ spunea Anamaria Prodan după eveniment.

Citește și: Anamaria Prodan, prima victorie în instanță împotriva lui Reghecampf. Lovitură devastatoare pentru antrenor!