Laurențiu Reghecampf, lăudat în Azerbaidjan, după circul cu Anamaria Prodan: „Se poate închide ochii la așa ceva!”

Laurențiu Reghecampf primește mesaje de susținere din Azerbaidjan, după circul pe care l-a făcut cu Aanamaria Prodan în stradă, devenit viral în social media. 

28 sept. 2022, 23:46
Laurențiu Reghecampf, lăudat în Azerbaidjan, după circul cu Anamaria Prodan: „Se poate închide ochii la așa ceva!”

Fostul antrenor de la Craiova și Steaua a primit laude din partea fostului director sportiv al lui Neftchi Baku, Jeyhun Sultanov.

„După acest incident, dacă rezultatele nu ar fi fost bune, ar fi trebuit demis fără nicio discuție. Dar rezultatele lui Reghecampf sunt bune. Nu trebuie să intervenim în viața lui personală.

Cu toții trecem prin anumite lucruri în viețile noastre, dar asta nu ar trebui să ne afecteze munca în mod negativ. Neftchi are rezultate cu Reghecampf, așa că se poate închide ochii la așa ceva, a declarat Sultanov, potrivit SportInfo.

Neftchi Baku este pe locul 2 în Azerbaiijan Premier League, la egalitate de puncte cu liderul Qarabag (18).

Laurențiu Reghecampf, antrenor al Neftchi Baku, și-a botezat duminica trecută primul său copil pe care îl are împreună cu Corina Caciuc, Liam Reghecampf.

De partea cealaltă, Anamaria Prodan nu a reușit să-și refacă viața sentimentală.

 

Anunțul clubului Neftchi Baku

 

Tot astăzi, presa din Azerbaijan au anunțat că șefii lui Neftchi Baku au decis ca Laurențiu Reghecampf să continue la club și să facă abstracție de incidentul dintre antrenor și fosta sa soție. La rândul său, Reghe a asigurat conducerea că nu va pleca.

„Laurenţiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei.

În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă.

În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani.

Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România”, scriu azerii de la SportInfo.az.